Blogcoach.

Maak samen met een van onze blogcoaches jouw zakelijke blog tot een succes! Tijdens een persoonlijk coachingstraject maak je kennis met alle ins en outs van het bloggen. Aan het einde van het traject weet je hoe je een goed blog schrijft en hoe jouw blog je helpt bij het behalen van jouw organisatiedoelstellingen.

Coachingstraject

Ons individuele coachingstraject bestaat uit de volgende drie onderdelen:

1. Workshop
We trappen af met een workshop waarin we de belangrijkste inzichten op het gebied van inbound marketing met je delen. We bepalen KPI’s voor je blog op basis van je doelstellingen. Ook denken we samen na over het onderwerp en de structuur van je blog.

2. Zelf schrijven
Op basis van de outline die we samen hebben gemaakt, ga je aan de slag met het schrijven van je blog.

3. Feedbacksessie
Je hebt twee individuele feedbacksessies met je coach. Je coach helpt je om je blog nog sterker te maken en geeft praktische schrijftips, waar je ook in de toekomst veel aan hebt. Samen zorgen we dat je blog prettig leest, aansluit op de behoefte van je doelgroep en optimaal toegankelijk en vindbaar is.

Tips en tools

Aan het einde van het traject heb je een start gemaakt met je blogplanning en krijg je een checklist, een SEO-stappenplan en een lijst met bruikbare tools die je helpen een succes te maken van je blog.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, ben je geïnteresseerd of benieuwd naar onze tarieven? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.Presenter biedt meer oplossingen voor een zakelijke blog. Zoals een blogcoachingstraject, interim blogcoördinator of interim blogger.