Interim blogger.

Heb je zelf geen tijd om te schrijven voor je zakelijke blog? Besteed het bloggen (tijdelijk) aan ons uit. Met één van onze ervaren interim bloggers ben je verzekerd van kwaliteit en een constante aanvoer van nieuwe blogs.

We helpen je onder andere met:

  • Content mapping: Samen stellen we onderwerpen vast, die aansluiten bij je doelgroep en je doelstellingen.
  • Contentkalender: In overleg wordt een contentkalender ingevuld, zodat we blogs publiceren op het meest effectieve tijdstip.
  • Schrijven: We schrijven goed vindbare blogs die qua taal en toon passen bij jouw organisatie en doelgroep.
  • Promotie: We helpen je om je blogs te delen, door bijvoorbeeld sterke social media-posts voor je klaar te zetten.
  • Advies: We denken mee over kansen om je blogs te versterken met bijvoorbeeld een infographic, video of whitepaper.

Voorbeelden van onze blogs

De bloggers van Presenter barsten van de kennis en ervaring. Of het nu gaat om complexe financiële producten of de nieuwste voorjaarscollectie: ze maken zich het onderwerp snel eigen en voelen feilloos aan wat aanslaat bij jouw doelgroep. Ze schrijven blogs voor organisaties als Ohra en Volkswagen Pon Financial Services. En ook in hun vrije tijd onderhouden onze bloggers succesvolle blogs, zoals dekrachtvancontent.nlthebaghoarder.com en blogofys.nl.

Interesse in een interim blogger?

Bel ons op 088 937 00 00 of laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.Presenter biedt meer oplossingen voor een zakelijke blog. Zoals een blogcoachingstraject, interim blogcoördinator of interim blogger.