Interim-oplossing.

Heb je direct een nieuwe contentcollega nodig, maar geen tijd om een geschikte kandidaat te zoeken? Of heeft jouw afdeling tijdelijk extra ondersteuning nodig? Onze professionals kunnen je team voor korte of langere tijd versterken.

Een interim-collega voor tijdelijke ondersteuning

Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het vinden van een geschikte collega. Die tijd is er niet altijd, want het werk gaat door. Onze professionals kunnen je in dat geval een tijdelijke oplossing bieden. Bij Presenter werken online specialisten met een brede of juist gespecialiseerde kennis. Zij zijn vinden snel hun weg, voeren taken zelfstandig uit en stellen de juiste vragen.

Voor onze specialisten betekent interim ondersteuning méér dan alleen de opdracht uitvoeren. We zijn kritisch en denken graag mee over mogelijke (structurele) verbeteringen voor jouw organisatie.

Piekopvang of specialistische kennis

Met onze interim-oplossing zet je tijdelijk een collega in voor een online project of piekopvang. Hij of zij kan bijvoorbeeld:

  • meedraaien op de webredactie;
  • coördinerende taken overnemen of projecten begeleiden;
  • extra ondersteuning bieden bij de realisatie en/of implementatie van een online project.

Het is ook mogelijk om een heel team van online professionals in te zetten.

Een goede match qua kennis en persoonlijkheid

Kies je voor een interim-collega van Presenter dan plannen wij eerst een intakegesprek in om te bepalen naar wie je precies op zoek bent. Hierbij kijken we niet alleen naar kennis en kunde. Wij vinden het ook belangrijk dat de persoonlijkheid van jouw tijdelijke collega een match vormt met de organisatie.

Binnen een week een oplossing voor jouw organisatie

Afhankelijk van je behoefte, zorgen wij dat er binnen enkele dagen een professional aan de slag kan bij jouw organisatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en tarieven. Neem contact op via het contactformulier of bel 088 937 00 00 en vraag naar Wynet, Elcke of Boudewijn.