Mobiele content.

Ben jij klaar om je doelgroep via mobiele kanalen te bereiken? Steeds meer mensen lezen content via mobiele apparaten als smartphones en tablets. Het is dus van belang na te denken over hoe jouw organisatie deze gebruikers bedient.

Klaar voor de toekomst met mobile

Straks is het heel gewoon om te betalen met onze mobiele telefoon en om mobiel onze gezondheid in de gaten te houden. De zware investeringen in snellere mobiele netwerken geven aan dat content via mobiele devices steeds belangrijker wordt.

Dit betekent dat je binnen je contentstrategie ook moet nadenken over contentcreatie voor mobiele devices. Wil je een responsive of een mobiele website? Aan welke eisen moet content voldoen om ook in de toekomst je gebruikers te binden en te boeien?

Verleid je bezoeker met mobiele content

Door het grote aanbod aan apps, mobiele  en responsive websites zul je moeten excelleren met je content om nog op te vallen. Het belang van korte, sterke en deelbare content voor mobiele kanalen neemt daarom toe. Activerende korte teksten, beter bekend als microcopy, kunnen hét verschil maken voor je lezer. Combineer dit met mooie visuals en video om alle typen bezoekers optimaal aan te spreken.

cloud

Organiseer je content voor al je kanalen

Met ruim acht jaar ervaring in het creëren en beheren van content voor online kanalen kunnen wij je helpen om het beste resultaat uit je mobiele kanalen te halen. We kijken naar je doelstellingen en vertalen dit in content die doelgericht en activerend is.

Meer weten over hoe je content geschikt maakt voor mobiel?

Ben je er al uit of je een responsive of een mobiele website wil? Wij sparren graag eens met je over dit onderwerp. Bel 088 937 00 00 of vul het contactformulier in.