Trainingen

Kennisevents.

Kennis is er om te delen. Daarom organiseert Presenter jaarlijks een aantal gratis kennisevents. Op deze interactieve sessies geven online specialisten tips en praktijkvoorbeelden om je online communicatie te versterken. Ook is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Aankomende events

Clinics en trainingen

In de zomerperiode hebben we geen gratis kennisevents gepland. We organiseren in juli en augustus wel een aantal clinics en trainingen bij ons op locatie. Lees meer over de thema’s en data!

Ook kunnen we altijd een kennissessie of workshop op maat organiseren voor jouw organisatie. We bespreken graag de mogelijkheden met je.  Neem contact met ons op via 088 937 00 00 en vraag naar Roos of Sandra. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Reacties van eerdere deelnemers

“De kennisevents van Presenter zijn altijd zeer goed verzorgd. De sprekers zijn meestal de online specialisten van Presenter zelf. Zij kennen de praktijk en onderbouwen de eigen presentaties met mooie voorbeelden zodat de onderwerpen meteen houvast krijgen. Het is ook erg leuk om tijdens de events andere online collega’s te ontmoeten om ervaringen en tips uit te wisselen”

– Annelot Tempelmann, GGD Hart voor Brabant

“Ik vond de kennissessie een hele waardevolle bijeenkomst. Ik ben nu beter op de hoogte van de trends in gebruik van mobile devices en op welke manier je daar je website op kan inrichten. Het programma was een goede combinatie van een informatief en een interactief onderdeel. Bovendien was het uitstekend geregeld en heb ik een leuke groep mensen ontmoet. Al met al, een aanrader.”

– Francien Horrevorts, Academic Transfer