Trainingen

Kennisevents.

Kennis is er om te delen. Daarom organiseert Presenter regelmatig gratis kennisevents. Op deze interactieve sessies geven online specialisten tips en praktijkvoorbeelden om je online communicatie te versterken. Ook is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Er zijn op dit moment geen kennissessies gepland. Je kunt je wel aanmelden voor onze trainingen en workshops.

Wat vinden anderen van onze kennissessies en events?

“De kennisevents van Presenter zijn altijd zeer goed verzorgd. De sprekers zijn meestal de online specialisten van Presenter zelf. Zij kennen de praktijk en onderbouwen de eigen presentaties met mooie voorbeelden zodat de onderwerpen meteen houvast krijgen. Het is ook erg leuk om tijdens de events andere online collega’s te ontmoeten om ervaringen en tips uit te wisselen”

– Annelot Tempelmann, GGD Hart voor Brabant | bezocht een aantal kennisevents

“Ik vond de kennissessie een hele waardevolle bijeenkomst. Ik ben nu beter op de hoogte van de trends in gebruik van mobile devices en op welke manier je daar je website op kan inrichten. Het programma was een goede combinatie van een informatief en een interactief onderdeel. Bovendien was het uitstekend geregeld en heb ik een leuke groep mensen ontmoet. Al met al, een aanrader.”

– Francien Horrevorts, Academic Transfer | bezocht het kennisevent Mobile Content

Sessie op maat

Ben je op zoek naar een inspiratie- of kennissessie/workshop over een bepaald thema? Regelmatig staan onze specialisten op het podium om organisaties op inspirerende wijze mee te nemen in trends en ontwikkelingen binnen het online vak. Of ze zoomen in op een specifiek onderwerp en snijden dat weer toe op de wensen en behoeften van de organisatie.

Meer weten?

Bel eens met Boudewijn Broekhuijse over de mogelijkheden. Boudewijn is te bereiken op 088-9370000.

Natuurlijk kun je ook het contactformulier even invullen dan bellen we jou.