Trainingen

Workshop bloggen.

Leer bloggen! In twee sessies met de workshop bloggen gaan we aan de slag met jouw zakelijke blog. Je leert hoe je het best blogs kunt schrijven en hoe je deze vindbaar én zichtbaar maakt. Schrijf je in voor de open inschrijving in september of vraag een incompany training aan.

Na deze cursus zakelijk bloggen:

  • Heb je het fundament van je blogpost af
  • Weet je uit welke onderdelen een goede blogpost bestaat
  • Ben je in staat blogs te schrijven met een duidelijke hoofdboodschap en invalshoek
  • Breng je makkelijker structuur aan in blogs
  • Trek je meer bezoekers naar je blog

Duur van de workshop

De workshop bloggen duurt twee keer een halve dag, met een tussenliggende periode van minimaal twee weken. In deze periode werken de deelnemers een eerste versie van hun blogpost verder uit.

Voor wie is de workshop bloggen interessant?

De workshop bloggen is geschikt voor startende bloggers. Je bent webredacteur, online marketeer of communicatieadviseur en je wilt bloggen voor jouw organisatie. Ook voor niet-communicatieprofessionals die voor hun organisatie bloggen is de cursus bloggen uitermate interessant. Bij een incompany workshop stemmen we de workshop bloggen af op de ervaring en kennis binnen jouw team.

Open inschrijving najaar 2017

In het najaar van 2017 staan  workshops met een open inschrijving gepland. De eerstvolgende workshop bloggen met een open inschrijving geven we op:

  • dinsdag 12 en 26 september
  • vrijdag 10 en 24 november

Lees meer over deze open inschrijving en meld je aan.

Meer weten?

Bel ons op 088 937 00 00 of laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Presenter biedt meer oplossingen voor een zakelijke blog. Zoals een blogcoachingstraject, interim blogcoördinator of interim blogger.