Event Responsive Content

Intranetstrategie.

Ontwikkel een intranetstrategie die aansluit bij de ambities van je werknemers en organisatie. Het resultaat? Slimmer, sneller én leuker samenwerken met je collega’s, waar je ook bent.

Online samenwerken

Een intranetstrategie beschrijft wat je met intranet wilt bereiken. Wil je de betrokkenheid van je medewerkers vergroten of hen beter informeren? Businessprocessen integreren in je intranet? De vindbaarheid van je content optimaliseren? Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intranet. Zij bieden een scala aan vernieuwingen die het werk van je medewerkers efficiënter maken en het online samenwerken verbeteren:

  • Vergaderen op afstand
  • Interne sociale media
  • Slim documentbeheer
  • Online projectruimtes

Maak van je intranet hét online samenwerkplatform binnen je organisatie. Een gedegen intranetstrategie helpt je hierbij. Het maakt inzichtelijk op welke punten je intranet beter kan. En wat de wensen en eisen van je gebruikers zijn. Zodat medewerkers tevreden zijn over je intranet. Nu, maar ook in de toekomst.

Sluit aan op behoeftes van je medewerkers

We leggen samen met jou de doelstellingen vast en brengen de behoeftes van je doelgroepen in kaart. Daarna verbeteren we de structuur, navigatie en content van je intranet. En we meten het resultaat. Zo krijgen jij en je collega’s een intranet dat bijdraagt aan een plezierige workflow, waarbij je optimaal kunt profiteren van elkaars kennis.

Meer weten over intranetstrategie?

Wil je meer weten over hoe een intranetstrategie jou kan helpen? Bel 088 937 00 00 voor meer informatie. We lichten onze cases graag aan je toe. Je mag ook het contactformulier gebruiken, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Social media binnen je intranet

Laat interne social media voor je werken! Integreer sociale tools met je intranet en laat medewerkers in je organisatie nog beter samenwerken. Wij hebben veel ervaring met Yammer en hebben goede resultaten geboekt. Onze Yammer specialisten leggen je graag uit hoe je jouw Yammer-netwerk succcesvol inzet.