Social Media content is voor iedereen van jong tot oud

Social media-analyse.

Wat leveren je social media-inspanningen op? Een vraag die wat ons betreft altijd voorop hoort te staan. Wij helpen je om een gedegen methode voor structureel meten en rapporteren op te zetten. Zodat jij altijd zicht hebt op je prestaties en weet op elke manier social media bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

social-media-strategiePrestaties meten en verbeteren met social media-analyse

Het meten en rapporteren van social media-resultaten vergt een scherpe kijk op de (organisatie)doelstellingen. En inzicht in hoe social media bijdragen aan de realisatie daarvan. Wij analyseren niet alleen je algemene prestaties op social media, we zorgen dat je ook inzicht hebt in specifieke resultaten. We bekijken per doelstelling wat de invloed is van je social media-activiteiten. Welke content presteert goed en waar is er ruimte voor verbetering? Door structureel te meten en hier periodiek op bij te sturen zorgen we voor een meetbaar betere prestatie.

Analyse geeft je inzicht

Inzichten uit je analyse geven je handvatten voor optimalisatie. Van reactief naar pro-actief met een solide onderbouwing. Met goede rapportages heb je bovendien altijd antwoord op de vraag wat social media je organisatie opleveren. Wij kunnen je helpen bij het bepalen en implementeren van je meetmethoden, het opzetten van inzichtelijke rapportages én we adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van je inzet.

Social media-monitoring

We bespreken graag met je hoe we je kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste inzichten. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 088 937 00 00.