Vacatures ook leesbaar op tablet

Vacature Account Manager.

Dagelijks helpen onze online specialisten bij de uitvoering van succesvolle online communicatie voor klanten als Mercedes-Benz, SNS Bank, KPN, FNV, Philips en diverse ministeries. Maar Presenter groeit! En daarom hebben wij een vacature voor een:

Account Manager (m/v)
(Utrecht | 32 – 40 uur | per 1 mei 2017)

Wie ben je?

Jij begrijpt wat online content inhoudt en hoe belangrijk het is. Je herkent je in onze kernwaarden: ik neem, krijg en geef ruimte, ik omarm verandering, ik deel energie en ik speel samen en maak plezier.

Je bent een zelfsturende enthousiasteling, makkelijk in de communicatie, zeer proactief, resultaatgericht en goed georganiseerd. En je wil graag zichtbaar bijdragen en zoekt altijd een nieuwe uitdaging.

Daarnaast heb je:

  • Al een paar jaar ervaring met account-werkzaamheden en relatiemanagement (bij voorkeur binnen de online bureauwereld);
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een account-rol op het gebied van online communicatie;
  • Een beginnend relevant netwerk dat je goed onderhoudt en uitbreidt zodra daar mogelijkheden voor zijn.

Wat ga je doen?

Als Account Manager ben je continu bezig met het zoeken naar verbinding met zowel (potentiële) klanten als collega’s. Je begrijpt dat het draait om het verbeteren van de online communicatie/dienstverlening van de klant, en niet om keiharde sales. En daarom verdiep je je in de organisaties en branches waarin wij werkzaam zijn, ga je graag het gesprek aan met klanten, ben je geïnteresseerd en luister je goed naar wat ze eigenlijk nodig hebben.

Je werkt nauw samen met onze Account Directors, maar waar zij zich op strategisch niveau bezighouden met grote klanten pak jij projecten op tactisch niveau op. Bijvoorbeeld verzoeken van kleinere klanten of van grote organisaties waar wij preferred supplier zijn. Je bent altijd bereikbaar en beschikbaar voor deze klanten, zet nét die stap extra voor ze als ze iets nodig hebben en verrast en inspireert ze met relevante kennis en oplossingen.

Daarnaast ontvang je van onze marketingmedewerkers Sales Qualified Leads (SQL’s) die je beoordeelt en oppakt. Je start met een bescheiden portfolio aan klanten, maar breidt dit actief uit. Daarbij vraag je advies aan onze Account Directors als dat nodig is. En je gaat regelmatig met Account Directors op stap, ter ondersteuning maar uiteraard ook om zelf te leren en groeien.

Wat bieden wij?

  • 32 – 40 uur per week (in overleg) vanaf 1 mei 2017.
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, daarna uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een mobiele telefoon, laptop, tablet, leaseauto en (prestatie)bonusregelingen.
  • Een uitdagende functie met veel vrijheid bij een Great Place To Work.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en om de tafel te zitten bij grote, aansprekende organisaties in de markt.
  • Een groot netwerk aan klanten en collega’s.
  • Een gezellig team met gedreven en bevlogen collega’s met een passie voor online, die deze passie graag met je delen en houden van een borrel of een spelletje op zijn tijd.

Solliciteren

Ben jij de Account Manager die we zoeken? Dan leren we jou natuurlijk graag kennen! Stuur je cv met motivatie en referenties zo snel mogelijk naar vacature@presenter.nl (t.a.v. Karin Rikken).

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Rikken via vacature@presenter.nl of door gewoon te bellen naar 088 – 937 00 00.