Vacatures ook leesbaar op tablet

Vacature projectleider (32-40 uur).

Wij zijn op zoek naar een projectleider voor middelgrote contentmigraties en/of contentstrategietrajecten! Heb jij een passie voor online en wil je graag je kennis delen en verbreden? Lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches te werken? En wil je ook nog werken met leuke collega’s bij een Best Workplace? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Als projectleider bij Presenter coördineer je online projecten, zoals contentmigraties en contentstrategietrajecten. Je zorgt ervoor dat projecten goed en op tijd worden afgerond. Maar je houdt je ook bezig met het zelf creëren en optimaliseren van content. Denk bijvoorbeeld aan:

  • uitvoeren van contentaudits en op basis daarvan doen van verbetervoorstellen
  • opstellen en uitvoeren van strategietrajecten
  • eindredactie van teksten
  • schrijven, redigeren en optimaliseren van teksten
  • zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wie ben jij?

Jij bent iemand met energie. Je houdt je graag bezig met het verbeteren van de online dienstverlening van onze klanten, en je deelt deze passie met anderen. Je hebt ambitie in de bureauwereld: je wil altijd blijven groeien, verzamelt kennis als Pokémonkaarten en omarmt verandering. Je bent iemand die de ruimte zoekt om zichzelf te ontwikkelen, en geeft anderen de ruimte om hetzelfde te doen. Tot slot ben je een leuke aanvulling op onze Presenterfamilie: je proost graag mee op onze (spontane) borrels, eet met smaak een hapje op onze maandelijkse pizzasessies en je kijkt niet vreemd op van een flauwe woordgrap. Of je maakt ‘m zelf natuurlijk.

Wat vragen we?

Je hebt meerdere jaren ervaring in een coördinerende of adviserende rol binnen complexe organisaties. Je hebt een groot conceptueel vermogen, waarmee je snel verbanden legt en gemakkelijk overzicht houdt over complexe situaties, problemen en processen. Ook bezit je een goede dosis overtuigingskracht en ben je besluitvaardig.

Daarnaast heb je een afgeronde opleiding communicatie, media of journalistiek. Je hebt ervaring met het coördineren van online projecten, het voeren van eind- en webredactie en het opstellen en praktisch uitvoeren van strategietrajecten. Verder kun je trainingen opzetten en geven en heb je kennis over en ervaring met SEO en usability. Je bent gewend aan werken met KPI’s en weet hoe je met statistiekenpakketten zoals Google Analytics om moet gaan. Ook heb je ervaring met diverse CMS-en. Je woont in de Randstad.

Wie zijn wij?

Wij zijn Presenter, een groeiend online communicatiebureau in Utrecht. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen bij de uitvoering van succesvolle online communicatie. Dit doen wij voor diverse, grote klanten, voornamelijk in de Randstad, zoals: Mercedes-Benz NL, Philips, KPN, Gemeente Utrecht, SNS Bank, het Wereld Natuur Fonds en diverse ministeries. Wil je alvast wat meer weten over onze projecten en klanten? Dat kan: ga naar onze klantcases.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ongeveer 45 medewerkers in dienst, waarvan er 35 op locatie bij de klant werken, met ‘Starship Presenterprise’ als thuisbasis.

Wat bieden we?

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie, werk bij een Best Workplace én de allerleukste collega’s. Daarnaast bieden wij je het volgende:

  • Salaris van minimaal €3.450,00 en maximaal €4.200,00 op basis van 40 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Pensioenregeling bij Avéro Achmea
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met zicht op onbepaalde tijd
  • Laptop en een 2e klas NS BusinessCard voor je zakelijke reizen
  • Interne trainingen en een persoonlijk opleidingsbudget

Solliciteren?

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan leren we jou natuurlijk graag kennen! Stuur je cv met motivatie uiterlijk 21 mei naar vacature@presenter.nl (t.a.v. Karin Rikken).

Meer weten over Presenter? Bekijk bijvoorbeeld onze teampagina, bezoek onze social media-kanalen of bel naar 088-9370000 (vraag naar Karin).