Contentmarketing.

Elke dag is je doelgroep online op zoek naar nuttige, inspirerende content. Ter vermaak, maar ook om antwoord te vinden op concrete vragen. Met contentmarketing kun je goed inspelen op de wensen en behoeften van je doelgroep. Onze contentspecialisten helpen je bij de uitvoer, optimalisatie en inrichting binnen jouw organisatie.

We brengen in kaart welke schatten je al hebt

Ga met ons schatgraven naar de content die je al hebt. We zoeken samen het juiste publiek en passen vervolgens de content aan de wensen van deze groepen aan.

We brengen structuur aan om de content effectief en efficiënt in te zetten

Hoe bouw je een goed geoliede contentmachine? Hoe maak ik optimaal gebruik van mensen, middelen en content? We helpen je de juiste structuur aan te brengen in de organisatie van je content. Bijvoorbeeld door het slim inrichten van een contentkalender.

We maken inzichtelijk wat contentmarketing je eigenlijk oplevert

Je bent al bezig met contentmarketing. Maar stelt jezelf de vraag: ben ik op de goede weg? Bereik ik wel de juiste mensen? Haal ik wel genoeg conversie uit al mijn inspanningen? Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt achterhalen door de juiste zaken te meten en interpreteren. We bepalen samen goede en realistische kpi’s en richten een dashboard in.

We geven je kennis om zelf aan de slag te gaan

We willen dat jij zelf succesvol aan de slag kunt, ook als wij weg zijn. Daarom zorgen we voor voldoende kennisopbouw binnen jouw organisatie.