Interim contentspecialist voor jouw project.

Heb je direct een interim-collega nodig, maar geen tijd om een geschikte kandidaat te zoeken? Of heeft jouw afdeling tijdelijk extra ondersteuning nodig van een webredacteur, contentmanager of online specialist? Onze contentspecialisten kunnen je team voor korte of langere tijd versterken.

Een interim-collega voor tijdelijke piekopvang of specialistische kennis

Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het vinden van een geschikte collega. Die tijd is er niet altijd, want het werk gaat door. Met onze interim-oplossing zet je tijdelijk een collega in voor een online project of piekopvang. Voor onze specialisten betekent interim ondersteuning méér dan alleen de opdracht uitvoeren. We zijn kritisch en denken graag mee over mogelijke (structurele) verbeteringen voor jouw organisatie. Wij kunnen je helpen met bijvoorbeeld een:

Hij of zij kan bijvoorbeeld:

  • meedraaien op de webredactie;
  • coördinerende taken overnemen of projecten begeleiden;
  • extra ondersteuning bieden bij de realisatie en/of implementatie van een online project.

Het is ook mogelijk om een heel team van online professionals in te zetten.

Een goede match qua kennis en persoonlijkheid

Kies je voor een interim-collega van Presenter dan plannen wij eerst een intakegesprek in om te bepalen naar wie je precies op zoek bent. Hierbij kijken we niet alleen naar kennis en kunde. Wij vinden het ook belangrijk dat de persoonlijkheid van jouw tijdelijke collega een match vormt met de organisatie.

Neem contact met ons op en wij vinden een interim-collega voor je!