Contentmigratie.

Krijgt je site een redesign, ga je over op een nieuw CMS of sta je om een andere reden voor een contentmigratie? Dan wil je je content op tijd en binnen budget verhuizen.

Contentmigratie: onze expertise

Wij helpen jou je content op de juiste manier efficiënt te migreren. Hoe? Door een strakke projectleiding, altijd met oog voor planning, budget en resultaat.

  • We hebben een beproefde methode: deze is gebaseerd op onze ervaringen én heeft zich al bij vele klanten en projecten bewezen. Onze specialisten werken met alle gangbare CMS’en.
  • We kennen de uitdagingen, risico’s en succesfactoren: wij weten met deze factoren om te gaan. Denk aan een contentfreeze, dubbel beheer, technische tegenslagen en te laat starten met content in een project.
  • We zijn een verbindende schakel en goede gesprekspartner: we schakelen tussen interne (communicatie, marketing, webredactie) en externe partijen (designbureau, techniek). We weten hoe we draagvlak verwerven en hebben ervaring met alle soorten projectmanagementmethodieken.

Een contentmigratie met Presenter: deze organisaties deden het

Provincie-Utrecht-CaseGGD-CaseRaad-voor-de-rechtspraak

Onze aanpak

Geen contentmigratie is hetzelfde en elke contentmigratie kent haar eigen uitdagingen. Er zijn verschillende typen contentmigraties waardoor de aanpak per contentmigratie verschilt. Wij leveren een aanpak op maat en zetten daar de juiste methode voor in. Of het nou gaat om het migreren van content van het ene CMS- naar het andere CMS-systeem, het optimaliseren en herschrijven van je content, het migreren van je bestaande content in een vernieuwd design van je website of het migreren van content van je intranet of ander intern platform. Afhankelijk van jouw situatie nemen we samen een aantal stappen. Bekijk ons stappenplan voor een succesvolle contentmigratie.

Ervaringen van onze klanten

“Presenter levert uitstekende, vakbekwame mensen die prettig zijn in de omgang en die ons helpen de klus te klaren bij zeer complexe trajecten.”

– Albert Daverschot (CNV Vakmensen)

Hulp en/of advies nodig?

Wij adviseren jou graag over de aanpak van een contentmigratie en bieden ondersteuning tijdens dit traject. Bel 088 937 00 00 en vraag naar Wynet of vul het contactformulier in voor een afspraak. Afhankelijk van de omvang en deadline van je project bepalen we samen de inzet van ons migratieteam.