contact Menu

contentmigratie webinar Knippen, plakken én opknappen!

Vlekkeloze verhuizing van je content

Iedereen die wel eens betrokken is geweest bij de overstap naar een nieuwe website of ander CMS, weet dat een contentmigratie meer is dan knippen-plakken. Het is ook een mooi moment om een grote schoonmaak te houden.

Maar waar begin je? Welke content neem je mee? En wie doet wat? Migratiecoördinator Esmee en projectleider Danila ontwikkelden een methode om in vier fasen je content op te ruimen, over te zetten en te verbeteren.

Bekijk het webinar

Sprekers

Danila van der Valk

Client Partner

Danila was als Product Owner betrokken bij de nieuwe website van HKU en leidde eerder een contentmigratie bij Slachtofferhulp. In haar ervaring is ‘alle neuzen dezelfde kant op krijgen’ een grotere uitdaging dan het overzetten van de content. Inmiddels is zij een van onze Client Partners.

Esmee Roetman

Contentcoördinator

Esmee is contentcoördinator bij Presenter. Ze zat in het migratieteam bij HKU en coördineerde de migratie van museumkaart.nl naar museum.nl. Een goede contentverhuizer schuift volgens haar niet alleen met dozen, maar ruimt op, gooit weg en denkt mee over de inrichting.

Contentmigratie quickscan

Staat er een contentmigratie voor de deur? Wij bekijken je website, maken een inschatting van de benodigde tijd en geven je advies over de aanpak.

Doe de quickscan

Cases