contact Menu

De Content- redactie

Voor jouw flexibele vraag

Van contentmanagement tot copywriting. Wij zijn het verlengstuk van jouw redactie. Is er te weinig capaciteit of kennis in jouw organisatie? En ben je al met een paar uur ondersteuning geholpen? Ons schakel je flexibel in. Precies wanneer jij het nodig hebt. Zo zit je nooit zonder knallende content.

Neem contact met ons op

De frisse blik voor jouw content

Een schoon huis is een opgeruimd hoofd en een betere gezondheid. Belangrijk om daarin te investeren dus. Dit geldt ook voor je content. Af en toe een dweil door bestaande pagina’s halen, je CMS opschonen en je website laten schitteren met een vaste stroom nieuwe content is belangrijk. Maar net zoals dat weleens in je huis gaat: soms heb je niet zoveel tijd en laat de schoonmaak te wensen over. De Contentredactie helpt een handje en maakt de boel weer op orde.

Waar we je mee helpen

  • Copywriting.
    We schrijven teksten in jouw tone of voice die aansluiten bij je doelen. En houden rekening met SEO, toegankelijkheid en doen eindredactie.
  • Contentmanagement.
    We houden je website up-to-date, maken je metadata in orde en bouwen met gemak een nieuwe webpagina in jouw cms.
  • Webredactie.
    Van teksten herschrijven en redigeren tot informatie ophalen bij inhoudsdeskundigen en beeldredactie.

Flexibele uren

Altijd achtervang

Een stapje extra

Hierom kies je voor ons

Flexibele uren

Uren zijn flexibel in te zetten. Dat kan met een abonnement. Of we kijken naar de beste oplossing voor jou. Net waar jij behoefte aan hebt.

Altijd achtervang

De opdracht loopt altijd door. We leren allemaal je tone of voice en systemen kennen. Zo staat er een heel team klaar wanneer jij het nodig hebt.

Een stapje extra

We werken op afstand, maar zo voelt het niet. We leren graag de mensen en de organisatie kennen. En denken mee waar nodig. Met onze frisse blik en kennis van gebruiksvriendelijkheid, SEO en toegankelijkheid.

CNV Vakmensen

“De Contentredactie verwerkt vlot en kundig onze webredactietaken.”

– Bianca de Jong (trafficmanager CNV Vakmensen).

CNV Vakmensen kwam steeds niet toe aan contentmanagementtaken. Meta-data aanpassen, documenten vervangen of nieuwsbrieven plaatsen – belangrijk dat het gebeurt, maar het lukte CNV niet om hier zelf tijd voor vrij te maken. Daarom werd De Contentredactie ingeschakeld. Samen richtten we een ticketsysteem in, waarin CNV de werkzaamheden deelt. Dankzij eigen inloggegevens in het cms en heldere uitleg in de tickets, ondersteunen we de webredactie 4 tot 6 uur per week.

Precies wat ik nodig heb

We helpen je graag. Of je nu een copywriter zoekt met een vlotte pen of een contentmanager met kennis van jouw organisatie. Heb je vragen of wil je meer weten over De Contentredactie? Neem dan contact op met Anouk.