contact Menu

De Content- redactie

Kennis en capaciteit. Wanneer jij wil.

Wij zijn jouw redactie op afstand. Jij bepaalt wanneer en waarvoor je ons inschakelt. Met je eigen strippenkaart vlieg je ons in voor allerlei contentwerkzaamheden. Een vaste coördinator regelt de juiste contentspecialist voor jouw verzoek.

Waar we je mee helpen

  • Contentmanagement.
    We houden je website up-to-date en bouwen met gemak een nieuwe webpagina in jouw cms.
  • Webredactie.
    Van herschrijven en redigeren van webteksten tot informatie ophalen bij inhoudsdeskundigen en beeldredactie.
  • Copywriting.
    We schrijven teksten in jouw tone of voice die aansluiten bij je doelstellingen. We houden rekening met SEO, snappen toegankelijkheidseisen en doen eindredactie.

CNV Vakmensen

“De Contentredactie verwerkt vlot en kundig onze webredactietaken.”

– Bianca de Jong (trafficmanager CNV Vakmensen).

CNV Vakmensen kwam steeds niet toe aan contentmanagementtaken. Meta-data aanpassen, documenten vervangen of nieuwsbrieven plaatsen – belangrijk dat het gebeurt, maar het lukte CNV niet om hier zelf tijd voor vrij te maken. Daarom werd De Contentredactie ingeschakeld. Samen richtten we een ticketsysteem in, waarin CNV de werkzaamheden deelt. Dankzij eigen inloggegevens in het cms en heldere uitleg in de tickets, ondersteunen we de webredactie 4 tot 6 uur per week.

Precies wat ik nodig heb

We helpen je graag. Of je nu een contentmanager of webredacteur nodig hebt of op zoek bent naar een copywriter met een vlotte pen. We komen er samen uit. Heb je vragen of wil je meer weten over De Contentredactie? Neem dan contact op met Anouk.