GPTW 2017 Presenter

Presenter is ook in 2017 een Great Place To Work.

Geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Dat zijn de thema’s van het jaarlijkse medewerkersonderzoek Great Place To Work. Op alle gebieden blinken we bij Presenter uit, zo hoorden we tijdens het bekronen van de Best Workplaces op 21 maart 2017.

Vooral het gevoel van kameraadschap waarderen de Presentermedewerkers. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Over Great Place to Work

Great Place to Work (GPTW) is onderdeel van een wereldwijd netwerk van kennisinstituten. Deze instituten doen al 25 jaar empirisch onderzoek naar goede werkgevers, inmiddels onder twaalf miljoen medewerkers bij zesduizend organisaties in 47 landen.

Presentercollega’s over GPTW

“Presenter is voor mij een Great Place to Work omdat ik als werknemer de ruimte krijg en mag nemen om me te ontwikkelen. Zo word ik snel de vakspecialist die ik wil zijn. Presenter helpt mij om een zichtbare bijdrage te leveren bij de opdrachtgevers waar ik terechtkom. Daarnaast staan plezier maken en energie delen bij mij én bij Presenter hoog in het vaandel.”

Ariënne de Vreugd, online specialist bij Presenter

“Natuurlijk doe je er alles aan om verder te komen met je bedrijf en een goed werkgever te zijn. De deelname aan Great Places to Work is hierbij behulpzaam: het geeft Presenter vertrouwen dat we op de goede weg zijn. Tegelijk zien we waar ruimte voor verbetering is. Het inspireert mij daarmee om verder te bouwen aan Presenter”.

Mas Lubbers, directeur van Presenter

Best Workplaces-onderzoek

Presenter GPTW Trust Index 2017Met twee onderzoeken evalueert Great Place to Work of een werkgever voldoet aan bepaalde criteria en een bijzonder beleid laat zien.

  • De Culture Audit: hierin evalueert Great Place to Work het werkgeversbeleid van Presenter;
  • De Trust Index: het medewerkersonderzoek naar de perceptie van de medewerkers.

Is er vertrouwen in het management, zijn medewerkers trots op wat ze doen en hebben ze plezier met hun collega’s? Dan kan een werkgever de titel ‘Best Workplace’ krijgen.

Lees meer over Great Place to Work en het Best Workplaces-onderzoek.