contact Menu

Nieuwe website of applicatie

Je staat voor een groot online project. En daar kun je wel wat ondersteuning bij gebruiken. Bij de voorbereiding, de begeleiding of de uitvoering. Of allemaal. Geen enkel probleem.

Team versterken

Je bent op zoek naar uitbreiding van je online team. Tijdelijk, dat wel. Omdat er iemand uitgevallen is of voor specifieke kennis. Iemand die snel inzetbaar is, begrijpt wat je problemen zijn en die je zo nu en dan verrast. Met uitstekend werk of een goede grap.

 

Rollen en verantwoordelijkheden

Je hebt een team. Je hebt duidelijke doelen. Je weet waar je naartoe wil. Het gebeurt alleen niet. Er zijn geen goede onderlinge afspraken, of ze worden niet nageleefd. Er wordt veel gewezen. Vooral naar elkaar. En dat is nergens voor nodig.

Doelgroep bereiken

Hallo? Doelgroep? Hoor je me? Zie je me? Je vertelt wat je wilt vertellen, je content komt alleen niet terecht waar je wilt. Je doelgroep weet je niet te vinden, haakt snel af of verwacht iets anders van je. Tijd om dat op een lijn te krijgen.

Doelen halen

Je maakt content, je investeert tijd en geld, maar de resultaten zitten tussen mwah en mweh. Dat moet en kan beter. Je hebt alleen een duw in de goede richting nodig.

Vul het formulier in en wij bellen jou.
Zelf bellen kan ook: 088 937 0000.