Event Contentmigratie – donderdag 21 april.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event.

Wil je meer informatie over ons stappenplan voor contentmigratie? We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek, neem contact op voor een afspraak.

Krijgt je website een nieuw design of ga je over op een nieuw CMS? Dan sta je aan de vooravond van een contentmigratie. Een mooie kans! Maar ook een flinke uitdaging om alle tekst, video’s, afbeeldingen en URLs op tijd en binnen budget te verhuizen. En natuurlijk wil je dat je website goed vindbaar blijft.

Iedere jaar begeleiden onze specialisten meerdere contentmigraties bij middelgrote en grote organisaties. Graag delen we onze aanpak en ervaring met contentmigratie op het event ‘Succesvol content migreren in 5 stappen’ op 21 april. We behandelen verschillende praktijkcases en geven handvatten voor een succesvol verloop van jouw contentmigratie. Onze partner Netprofiler vertelt hoe je de SEO-waarde van je oude website optimaal meeverhuist.

Staat er binnenkort een contentmigratie bij jou op de agenda? Meld je dan snel aan voor dit gratis event.

Details

  • Datum en tijd: donderdag 21 april – 13:30 tot 17:00
  • Locatie: kantoor Presenter in Utrecht
  • Dit event is bedoeld voor projectleiders, communicatiemanagers en (senior) contentmanagers betrokken bij een contentmigratie in een middelgrote of grote organisatie.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij een groot aantal aanmeldingen krijgen relaties van Presenter en Netprofiler voorrang.