Trainingen

Trainingen en workshops.

Ben je teamleider van een webredactie? Eindredacteur van een website? Marketingmanager met een bedrijfsblog? Help jezelf en je team met een training content. Maak gebruik van onze kennis en laat ons een training contentstrategie, contentmarketing, bloggen of schrijven voor het web verzorgen.  

Hoe wil je de training hebben? Liefst komen de trainers van Presenter naar jou toe om je team te trainen op jouw eigen locatie. Maar we kunnen ook groepen ontvangen bij ons op kantoor. Of we maken een afspraak voor één of meer coachingssessies die jou helpen je werk beter te doen.

Training Toegankelijke content

Doelgroepgerichte, toegankelijke content draagt bij aan het behalen van je online doelen. Op deze trainingsdag behandelen we onderwerpen die je helpen bij het maken van toegankelijke content, zoals SEO, webrichtlijnen en schrijven op B1-niveau.

> Naar de training Toegankelijke content 

Blogtraining

Ontdek de bouwstenen van een goed blog en verbeter de kwaliteit van je online communicatie en contentmarketing. Leer in onze workshop bloggen hoe je pakkende blogs schrijft waarmee je de zichtbaarheid bij je doelgroep vergroot.

> Naar de blogtraining

Workshop Taxonomie

Leer hoe je met taxonomie de vindbaarheid van je content verbetert én je contentmanagement efficiënter maakt.

> Naar de workshop Taxonomie

Training Contentstrategie

Breng je content naar een hoger niveau met een contentstrategie als fundament. Met onze training krijg je concrete handvatten voor het ontwikkelen én implementeren van een contentstrategie.

Naar de training Contentstrategie

Masterclass Contentstrategie

Ga voor een langere periode en tijdens meerdere workshops aan de slag met je contentstrategie. Samen met zeven andere deelnemers werk je stap voor stap aan een gedegen strategie.

> Naar de Masterclass Contentstrategie

Training Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoe zet je zoekmachineoptimalisatie in om je organisatiedoelstellingen te behalen? Daarover gaat onze training zoekmachineoptimalisatie.

> Naar de training Zoekmachineoptimalisatie

Training Socialmediastrategie

Wat zijn de sterke en zwakke punten in je plan met social media? Hoe kun je social media nog effectiever inzetten? Ontdek het in onze training socialmediastrategie.

> Naar de training Socialmediastrategie

Training Online storytelling

Raak je doelgroep met een aansprekend en consistent verhaal. Ontdek waar een goed verhaal aan voldoet en hoe je een emotionele band opbouwt met je doelgroep. Je werkt in de training samen met je afdeling aan jullie eigen cases.

> Naar de training Online storytelling

Training content: meer weten?

Heb je nog vragen over één van deze trainingen? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Bel Hugo Louter op (06) 8685 0220 of stuur een bericht via het contactformulier.