Trainingen

Trainingen en workshops.

Het online communicatievak staat nooit stil. Houd je vakkennis op peil en ontwikkel relevante vaardigheden met onze trainingen en workshops voor online professionals. Bekijk welke trainingen er op de agenda staan of neem contact op om een in-company training voor jouw organisatie in te plannen.

In-company trainingen

We stemmen de inhoud van onze in-company trainingen graag af op de aanwezig kennis en cases binnen jouw organisatie.

Workshop Toegankelijke content

Doelgroepgerichte, toegankelijke content draagt bij aan het behalen van je online doelen. In deze workshop behandelen we een aantal onderwerpen die je helpen bij het maken van toegankelijke content, zoals SEO, Webrichtlijnen en schrijven op B1-niveau.

Workshop Bloggen

Ontdek de bouwstenen van een goed blog en verbeter de kwaliteit van je online communicatie en contentmarketing. Leer in onze workshop bloggen hoe je pakkende blogs schrijft waarmee je de zichtbaarheid bij je doelgroep vergroot.

Workshop Contentkalender

Wil je een goede start maken met De Contentkalender? En wil je het maximale eruit halen? Meld je dan aan voor een van de workshops.

Workshop Taxonomie

Leer hoe je met taxonomie de vindbaarheid van je content verbetert én je contentmanagement efficiënter maakt.

Training Contentstrategie

Breng je content naar een hoger niveau met een contentstrategie als fundament. Met onze training krijg je concrete handvatten voor het ontwikkelen én implementeren van een contentstrategie.

Training Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoe zet je zoekmachineoptimalisatie in om je organisatiedoelstellingen te behalen? Daarover gaat onze training zoekmachineoptimalisatie.

Training Social media-strategie

Wat zijn de sterke en zwakke punten in je social media-strategie? Hoe kun je social media nog effectiever inzetten? Ontdek het in onze training social media-strategie.

Training Online personalisatie

Ontdek hoe online personalisatie je kan helpen de relatie met je bezoekers verder uit te bouwen. Leer over de vormen en voordelen van online personalisatie, en maak kennis met ons FASCI-stappenplan om te starten met online personalisatie.

Training Online storytelling

Raak je doelgroep met een aansprekend en consistent verhaal. Ontdek waar een goed verhaal aan voldoet en hoe je een emotionele band opbouwt met je doelgroep. Je werkt in de training samen met je afdeling aan jullie eigen cases.

Training Yammer

Train je medewerkers in het gebruik van het interne sociaal netwerk Yammer. Ontdek de voordelen van online samenwerken en leer hoe je Yammer gebruikt.

Meer weten over onze trainingen?

Heb je nog vragen over één van deze trainingen? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Bel ons op 088 937 00 00 en vraag naar Boudewijn of stuur een bericht via het contactformulier.