contact Menu

Online projectleiding

 

Je krijgt een nieuwe website. Of een nieuw intranet. Je wilt een chatbot implementeren. Of je staat voor een ander groot online project. Leid dat maar eens in goede banen, terwijl de normale wereld ook nog in volle vaart doordraait. Dat valt niet mee. Het werk loopt op, net zoals de kosten en de deadline wordt steeds een paar weken opgeschoven. Wees het voor. Laat ons je online project leiden.

Projectleiding: dit mag je van ons verwachten
 • Project binnen de deadline en budget afgerond
 • Projectleiders die onderdeel worden van je organisatie
 • Snelle aanvulling van je projectteam als dat nodig is
Maak nu een afspraak Zo werken we

Al je zorgen weggenomen

Je bent nog niet begonnen aan een groot online project of je hoofd loopt al over. Wie maak je verantwoordelijk voor de techniek? Maken zij ook het design? Hoe ziet de planning eruit? Hoe zorgen we dat de kosten niet de pan uit rijzen? Oh. En content? Wie schrijft en verplaatst de content?

Je ziet alleen nog maar bomen en heel weinig bos. Al deze kleine en grotere momenten van paniek herkennen we en we helpen je ze voor te zijn. Of we stellen je gerust. Je project is in veilige handen bij een van onze ervaren projectleiders.

We hebben kennis van alle online aspecten en bekijken je project altijd door een contentbril. Dat zorgt ervoor dat je niet alleen een mooi eindproduct krijgt, maar vooral ook één dat zijn doel dient. Je kunt je verhaal kwijt en je bezoeker vindt wat-ie zoekt.

Van begin tot eind en verder

Van het opstellen van een programma van eisen tot nazorg als je website of intranet eenmaal de lucht in is: we helpen je van begin tot eind. En verder, als dat nodig is. We zorgen dat het totale project soepel verloopt.

We houden je bestaande content tegen het licht en schrijven een toekomstbestendig plan. We begeleiden het projectteam bij het schrijven, optimaliseren en verplaatsen van je content van oud naar nieuw. Dat projectteam bestaat uit je eigen mensen of uit een paar van onze specialisten.

We richten je team en processen zo in dat je na vertrek van onze projectleider nog steeds ijzersterke content blijft maken. En als dat toch niet lukt, hebben we altijd specialisten om je te helpen.

Waarom je bij ons moet zijn

 • Kennis: onze projectleiders kennen de online wereld op hun duimpje en zijn gecertificeerd.
 • Breedte: we hebben ruim 50 contentmanagers, copywriters en redacteuren die je projectteam kunnen ondersteunen als dat nodig is.
 • Ervaring: we werken in alle branches, van finance tot non-profit en overheid.
 • Kwaliteit: onze opdrachtgevers waarderen ons gemiddeld met een 8,7.
 • Samenwerking: we worden echt deel van je team en werken bij jou op locatie.

Het proces

 1. Je vult het formulier onderaan deze pagina in. Of je belt ons op 088 937 0000. En laat je vraag achter.
 2. Een van onze client partners neemt binnen een werkdag contact met je op.
 3. We komen bij je langs voor een kennismakingsgesprek of gratis consult.
 4. Op basis van je wensen schrijven we een offerte met een plan van aanpak.
 5. De projectleider (en eventuele projectteam) komt langs voor een kennismakingsgesprek.
 6. Er is een kick-off met alle betrokken partijen.
 7. Samen ronden we het project binnen de tijd en budget af.
 8. We zorgen dat je zonder ons verder kan. Of we blijven hangen. Wat jij wil.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

“Presenter heeft een fijne en gedreven projectleider geleverd, die een heel positieve kracht in ons projectteam was. Ondanks verschillende tegenslagen zocht zij altijd weer naar effectieve en adequate bijsturing. Ze is sterk in het bewaken van de grote lijnen en de deadlines, zonder het oog voor details te verliezen. Ze straalt rust en zekerheid uit en neemt mensen hierin mee.”

Roosmarijn Linthorst-Schröder

teamleider multimediale redactie (FNV)

“Presenter leverde een projectleider met uitstekende kennis, zeer competent in projectmanagement en scrum, scherp op planning en budget en met de juiste ervaring om ons te ondersteunen in de ontwikkeling van onze nieuwe website.”

Liesbeth Breeveld

Hoofd Communicatie SER

“De projectleider van Presenter begeleidde de ontwikkeling van een compleet nieuwe website voor Big Green Egg Europe. Hij zorgde voor een goede opzet van het project en schakelde kundig met verschillende externe partijen. Hij werkte zeer schematisch en structureel en bewaakte het overzicht. Een echte aanrader!”

Jennifer ter Heide

Contentmanager, Big Green Egg Europe

Voorbeelden van eerdere projecten

 • Big Green Egg Europe
 • Sociaal-Economische Raad
 • FNV
Vul het formulier in en wij bellen jou.
Zelf bellen kan ook: 088 937 0000.