Event Responsive Content

Contentstrategie.

Een goed verhaal, prettige webpagina of behulpzame tweet. De kunst van (online) communicatie is om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te brengen. Content die inspireert, informeert, overtuigt en je klanten écht helpt. Breng de creatie van je content naar een hoger niveau met een contentstrategie. 

Inhoud contentstrategie

Een contentstrategie gaat over hoe content bijdraagt aan zowel de wensen van je doelgroep als aan jouw organisatiedoelstellingen. Welke stappen doorloopt een (potentiële) klant in de klantreis? Welke vragen spelen er voor en na aankoop? En welke (gepersonaliseerde) boodschap hoort daarbij? Als de inhoud bekend is ga je nadenken over de verpakking. Willen mensen een handleiding printen of bekijken zij liever een instructievideo? Natuurlijk giet je het juiste organisatiesausje over de content, zodat het past bij jouw kernwaarden en uitstraling.

Resultaat

Relevante content boeit en bindt. Een boost voor je imago, bereik, conversie en klanttevredenheid. Tel daar een slimme werkwijze voor je (web)redactie en een goede start van je contentkalender bij op en je hebt alle ingrediënten voor succesvolle contentorganisatie.

Ervaringen van onze klanten

“Dankzij de uitstekende samenwerking met Presenter, is een compleet nieuwe online contentstrategie gerealiseerd. De betrokken mensen van Presenter hebben ons geholpen om die strategie ook daadwerkelijk te realiseren. De gerealiseerde resultaten zijn concreet bewijs en reden voor duurzame samenwerking tussen CNV Vakmensen en Presenter”

– Albert Daverschot (Manager Marketing, Communicatie & Sales CNV Vakmensen)

Meer weten over contentstrategie?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw content. Bel ons via 088 937 00 00 of vul het contactformulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.