Over Presenter.

Als online afdeling vind je in Presenter een partner. Wij zorgen ervoor dat jouw online marketing- en communicatieafdeling beter functioneert. Dat doen we op projectbasis of op interimbasis, maar we kunnen ook het complete contentproces van je overnemen. 

Onze klanten

Wij zijn al 13 jaar partner van online afdelingen bij bedrijven, overheid en non-profitorganisaties. De goede ervaringen van klanten bezorgden ons in 2017 een positie in de Emerce 100: de honderd beste bedrijven in de e-business.

Waar werken we of hebben we gewerkt?

Bij de Rijksoverheid zijn we één van de vijf preferred suppliers voor webredactieprojecten. Wij werken of werkten voor ABN Amro, de Anne Frankstichting, de ANWB, ASN Bank, het CBR, vakbond CNV, de Consumentenbond, Deloitte, Delta Lloyd, DUWO, Diabetesvereniging Nederland, de gemeente Den Haag, de FNV, de gemeente Utrecht, de gemeente Noordoostpolder, Interpolis, het Koninklijk Conservatorium, de Koninklijke Bibliotheek, KPN, Mazars, Mercedes-Benz, Natuurmonumenten, het Nibud, de Nederlandse Publieke Omroep, OHRA, PGGM, Philips, PostNL, het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Rijk Zwaan, Robeco, Sanquin, Schiphol, SNS Bank, Staatsbosbeheer, Telfort, Tena, het Trimbos-instituut, de Ziekenhuisgroep Twente en Zorg & Zekerheid. Wil je weten wat we daar doen of deden? Bekijk onze klantcases.

Ons team

Ons team bestaat uit ruim 35 specialisten, ondersteund door zo’n tien stafleden. Wij zijn hoog opgeleid en hebben ervaring in heel veel verschillende projecten en branches. We ontwikkelen onze kennis door relevante trainingen te volgen en door kennis te delen met collega’s. We houden onze vakkennis kennis niet voor onszelf: we delen die graag in kennissessies, workshops en trainingen. Bekijk ons team.

Werken bij Presenter

Bij Presenter werk je in een groeiende organisatie. Ons doel: de kracht van content benutten om online communicatie optimaal in te zetten. In 2016 en 2017 werd Presenter uitgeroepen tot Great Place To Work. Lees meer over werken bij Presenter.

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijke en transparante communicatie bijdraagt aan een gelukkige samenleving. Lees meer over onze missie en visie.

Wij hebben vier kernwaarden. Deze laten zien hoe we met collega’s en klanten willen samenwerken:

  • Ik geef en krijg ruimte
  • Ik omarm verandering
  • Ik deel energie
  • Ik speel samen en maak plezier