contact Menu

Training op maat

De ontwikkelingen in het contentvak gaan op een tempo waar zelfs Max Verstappen met zijn ogen van knippert. Dat zorgt ervoor dat je als team soms wat bijscholing nodig hebt. De ene keer heel specifiek, de andere keer een beetje van alles. Als je een training bij ons volgt, kijken we altijd naar die behoefte.

Contenttrainingen

We hebben een aantal standaardtrainingen die we zo van de plank halen. Bij wijze van spreken, natuurlijk.

Niet of maar half wat je zoekt? Dat is dus geen probleem. We stellen op basis van jouw wensen en onze kennis een passende training samen. Dat kan een combinatie van onze standaardtrainingen zijn of een compleet nieuwe workshop. Voor grote teams of kleine groepjes. Een dagdeel of meerdere dagen lang.

Trainer bij jou op kantoor

Waar je de training volgt, bepalen we ook samen. Wij zijn er voorstander van om bij jou op kantoor langs te komen, zodat jullie in je vertrouwde omgeving bijleren. Doe je het liever buiten de deur? Wij hebben op ons kantoor in Utrecht ook ruimte.

Wat andere deelnemers vinden

“Deze cursus verbreedt je kennis en zorgt ervoor dat je voldoende tools aangereikt krijgt om echt toegankelijke content te creĆ«ren.”

Trainingsdeelnemer Gemeente Den Haag

“Goede sfeer bij de training. Het was een interessante en leerzame dag. Goed en prettig contact gehad, ook in voortraject.”

Trainingsdeelnemer van Probiblio

“De combinatie van vakkennis, dat op de juiste wijze kunnen vertalen naar de klant en de down-to-earth-mentaliteit van Hugo maken zijn trainingen top.”

Trainingsdeelnemer ZorgGroep Twente

“Fantastische workshop. Veel geleerd en een lekker wauw-gevoel.”

 

Trainingsdeelnemer Kamer van Koophandel

Ik wil een training op maat

Die komen we graag geven. Neem dan contact met ons op (088 937 0000). Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.