contact Menu

Met een goede contentstrategie bepaal, plan, realiseer en optimaliseer je content die bijdraagt aan de behoeften van jouw doelgroep én de doelstellingen van je organisatie. Een contentstrategie moet je niet alleen schrijven, je moet ‘m vooral ook uitvoeren.

Weet je niet waar je moet beginnen of loop je middenin het proces vast? Geen zorgen. Wij helpen. Samen met jouw collega’s en onze trainer bouw je verder op de organisatiedoelstellingen of het marketingplan. Dat is de basis. We helpen je daarna verder met het verscherpen van verschillende onderdelen, de governance of de uitvoering van je strategie.

De precieze inhoud van de training contentstrategie bepalen we samen. Jij vertelt je wensen, wij doen een voorstel.

Na afloop van de training contentstrategie

  • Heb je kennis over doelgroepen, kanalen en klantreizen;
  • Weet je meer over het verdelen van teamrollen met verantwoordelijkheden om content te produceren, distribueren en continue te optimaliseren;
  • Heb je handvatten voor het ontwikkelen en implementeren van een contentstrategie.

De training is bedoeld voor

Teams van communicatieadviseurs en contentspecialisten die hulp willen bij het ontwikkelen, optimaliseren of uitvoeren van hun contentstrategie.

Volg de training contentstrategie als:

  • Je behoefte hebt aan structuur en continuïteit voor het plaatsen van de content
  • Klaar bent om op een andere manier naar content te kijken
  • Content voor jou wilt laten werken in plaats van andersom

Ik heb interesse in de training

Neem dan contact met ons op (088 937 0000). We vertellen je meer over de inhoud van de training en kijkt met je naar de mogelijkheden.