contact Menu

Je maakt de content op je website voor je bezoekers. Niet voor jezelf. Met goede content zetten jouw bezoekers vinkjes. Ze vinden makkelijk hun weg op je website. Ze krijgen waarvoor ze gekomen zijn. En ze kunnen weer verder met hun leven. Zorg altijd dat je content voor iedereen toegankelijk is: schrijf in begrijpelijke taal en volg de regels van de WCAG.

Tijdens onze incompanytraining breng je de theorie die je leert meteen in de praktijk. Aan het einde van de dag kun jij zelf geoptimaliseerde content maken die aansluit bij de wensen en eisen van je bezoeker. Hoe concreet wil je het hebben?

Na afloop van de training toegankelijke content

  • Ken je de basisrichtlijnen van toegankelijke websites;
  • Weet je hoe je jouw website kunt checken op toegankelijkheid;
  • Maak jij content die voor iedereen waarneembaar, bedienbaar en begrijpelijk is.

De training is voor

Teams van webredacteuren, contentspecialisten en contentmanagers die hun content willen verbeteren.

Volg deze training als je:

Wat andere deelnemers zeggen

“De combinatie van vakkennis, dat op de juiste wijze kunnen vertalen naar de klant en de down-to-earth-mentaliteit van Hugo maken zijn trainingen top.”

Trainingsdeelnemer ZorgGroep Twente

“Deze cursus verbreedt je kennis en zorgt ervoor dat je voldoende tools aangereikt krijgt om echt toegankelijke content te creëren.”

Trainingsdeelnemer Gemeente Den Haag

“Fantastische workshop. Veel geleerd en een lekker wauw-gevoel.”

 

Trainingsdeelnemer Kamer van Koophandel

“Goede sfeer bij de training. Het was een interessante en leerzame dag. Goed en prettig contact gehad, ook in voortraject.”

Trainingsdeelnemer van Probiblio

Marianne Resoort

Sr. Contentspecialist

Marianne Resoort is specialist online toegankelijkheid en geeft trainingen over de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Ze heeft een passie voor inclusiviteit en wordt blij van websites zonder obstakels. Ze helpt organisaties om hun content geschikt te maken voor alle online gebruikers: met én zonder beperking.

Ik heb interesse in de training

Neem dan contact met ons op (088 937 0000). We vertellen je meer over de inhoud van de training en kijken met je naar de mogelijkheden.