contact Menu

Presenters Junior Track

Een jaar vol kennis en ervaring

Content maken. Inspirerende trainingen. Persoonlijke begeleiding. Gooi ze in de blender en je krijgt een boost van je contentcarrière. Jasmijn, Lex, Linda, Nynke en Janne vertellen je hoe het Junior Track werkt.

Nooit uitgeleerd

Den Haag is verbonden aan zijn ooievaar, Utrecht kan niet zonder de Dom en Amsterdam is niks zonder zijn grachten. En zo is het trainingsprogramma onmisbaar binnen het Junior Track.

Om de week volgen de Junior Trackers een training van collega’s. Ze leren alle fijne kneepjes van het vak: van copywriting en Google Analytics tot SEO en contentmarketing. Nynke: “De training over webredactie helpt mij enorm bij het schrijven van teksten op de website van Yuverta, waar ik mijn eerste opdracht doe.” Ook Lex is blij met de brede kennis die hij door trainingen opdoet: “De schrijftrainingen kan ik meteen toepassen in mijn opdrachten. Klanten ontvangen deze kennis met open armen.”

We overspoelen onze Junior Trackers niet alleen met vakkennis. Een goede werk-privébalans, netwerkskills en een professionele houding tegenover de opdrachtgever is net zo belangrijk. “Ik ben gegroeid in het samenwerken met collega’s. Ik weet ze te vinden als ik hulp nodig heb. Maar ik durf ook mijn eigen rol binnen het team te pakken”, zegt Jasmijn.

Ook opdrachtgevers vinden de vers opgedane kennis een win-winsituatie. Cindy Couwenberg (campagnemanager bij Monuta): “Linda heeft ons geholpen om structurele contentverbeteringen door te voeren, waar we zelf niet aan toekwamen. Ze is leergierig, heeft systemen snel onder de knie, stelt de juiste vragen en is flexibel.”

Veelzijdige opdrachten

De trainingen zijn volgens Linda ideale momenten om inhoudelijke vragen te stellen over onderwerpen die ze bij de opdrachtgever tegenkomt. Want hoe doe je ook alweer een zoekwoordenonderzoek? En hoe schrijf je een pakkende social post?

Ieder bedrijf en iedere opdracht is uniek. “Dat maakt het werken voor Presenter zo dynamisch. Je ontmoet telkens nieuwe mensen en leert andere merken en bedrijfsculturen kennen”, zegt Janne.

Linda geeft aan dat ze tijdens haar studie leerde wát ze moet doen. Volgens haar is Presenter de plek om te leren hoe je dat binnen verschillende organisatie toepast. Je doet opdrachten bij opdrachtgevers als CNV, Vilans, Marnix Academie of PostNL.

De variatie spreekt de Junior Trackers aan. Niet alleen de uiteenlopende bedrijven waar je als Presenter belandt, maar ook de diversiteit in werkzaamheden. Van sociale media tot contentmigraties. “Je ontdekt je interesses en krijgt ruimte om je daarin te ontwikkelen”, vindt Lex. En wat ontstaat er als er ruimte is? Precies: groei. “Hoe verder ik met mijn Presenter-coach in mijn talenten duik, hoe meer ik ontdek hoe ik dingen doe en nog beter kan doen in mijn werk”, zegt Jasmijn.

Samen sta je sterk

We willen doen wat we het leukst vinden en waar we het best in zijn. Maar hoe kom je daarachter? En nog belangrijker: wat doe je ermee? Iedereen bij Presenter krijgt een-op-een coaching waarin je je talenten ontdekt en er bewust mee aan de slag gaat.

Als Junior Tracker krijg je er ook nog een Talent Manager bij met wie je werkt aan je persoonlijke doelen. Jij bent de vogel die zijn vleugels uitspreidt en de wijde wereld (van content) in fladdert. En Presenter is het warme nest waar je thuiskomt.

Daarnaast start je altijd als groep. Je volgt de trainingen samen, deelt ervaringen en spart over je opdrachten. En natuurlijk is er ook tijd voor activiteiten die je niet wil missen. Van jeu-de-boulen tot kickboksen en strandfeestjes.

Nynke prijst het starten als groep omdat je je niet ‘de nieuweling’ voelt. “En ook mijn collega’s buiten het Junior Track zijn heel behulpzaam, warm, open en relaxed”, vult Linda aan. Volgens Nynke zijn Presenters bevlogen specialisten die maar al te graag hun kennis en passie voor het vak met je delen. “Al werkt iedereen aan een eigen opdracht, je hebt toch het gevoel dat je samen iets wil neerzetten”, voegt Jasmijn daaraan toe.

Wil jij net als deze vijf Presenters een mooie start van je loopbaan? Solliciteer voor onze Junior Track. En wie weet: tot snel.

“Nynke zorgt voor socialmediacontent voor 49 Yuverta schoollocaties. Ook andere vraagstukken zoals e-mailings of content aanpassingen op de website pakt ze proactief op. Ze is creatief, doelgericht en helpt ons team echt vooruit!”

Nadine Pfennings

Team Marketing en Communicatie

“Lex is een harde werker en heel flexibel ingesteld. Hij heeft ons geweldig geholpen bij meerdere migraties van de online content van onze kennispleinen en een nieuwe magazine module.”

Ilona Jansen

Projectmanager ICT

“Door de combinatie van vakinhoudelijke trainingen, aan de slag gaan bij mooie bedrijven én persoonlijke ontwikkeling zorgt het Junior Track voor een vliegende start van je carrière in de content.”

Janne Lammers

Janne Lammers

Junior Tracker

“Het Junior Tack is precies wat ik in het begin van mijn carrière zocht! De diverse opdrachten helpen mij om waardevolle ervaring op te doen in het werkveld. De trainingen stellen mij in staat om mijn kennis en vaardigheden verder aan te scherpen.”

Lex Kersten

Lex Kersten

Junior Tracker

“Tijdens het Junior Track leer ik het werkveld en mezelf steeds beter kennen. Zo ontdek ik wat mijn toegevoegde waarde is als contentspecialist.”

Jasmijn Kloosterman

Jasmijn Kloosterman

Junior Tracker

“Van werken voor verschillende opdrachtgevers tot vakinhoudelijke trainingen: het Junior Track helpt mij te ontdekken waar mijn talenten liggen en biedt de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als contentspecialist.”

Linda van den Hoogen

Linda van den Hoogen

Junior Tracker

“Door de trainingen en goede begeleiding tijdens het Junior Track, maak ik niet alleen stappen in mijn carrière, maar leer ik ook mijn eigen kwaliteiten steeds beter kennen. Dit helpt mij om verder te groeien als contentspecialist.”

Nynke Reitsma

Nynke Reitsma

Junior Tracker

Precies wat ik wil

Enthousiast geworden over ons Junior Track-programma? Snappen we. Als je zelf wil starten in ons Junior Track of zo’n fris talent in je team wil. Stuur een mailtje naar Elies. Zij vertelt je meer of helpt je meteen de perfecte match te vinden.