Over Presenter.

Wij zijn een online communicatiebureau dat je adviseert, ondersteunt en begeleidt bij de online communicatie van jouw organisatie. Ons doel? Onze klanten optimaal laten presteren op elk online platform.

Bekijk onze infoposter om in één oogopslag te zien waar wij voor staan, wat wij doen én wat dat onze klanten oplevert.

Krachtige content

Wij maken de online communicatie van onze klanten waardevol door krachtige content. Het resultaat: betere conversie, hogere klanttevredenheid en een groter bereik. Wij:

  • zijn dé specialist in online communicatie en content
  • hebben als professioneel bureau een brede expertise op online gebied
  • ontwikkelen duidelijke handvatten en handige werkwijzes voor je webafdeling of redactie
  • geven advies, begeleiding en ondersteuning bij uitvoerende werkzaamheden

Onze klanten

Wij werken al ruim 12 jaar voor organisaties (profit, non-profit en overheid) waarvoor online communicatie essentieel is voor succes. De focus van onze expertise ligt op online media die veel geschreven content bevatten. Wij werken onder andere voor KPN, SNS, CNV, Natuurmonumenten, GGD en diverse ministeries. Bekijk onze klantcases.

Ons team

Onze meer dan 45 enthousiaste collega’s werken dagelijks aan de online communicatie van onze klanten. Ons team is hoog opgeleid en heeft ervaring in heel veel verschillende projecten en branches. We ontwikkelen onze eigen kennis door relevante trainingen te volgen en door actieve interne kennisdeling. Uiteraard houden we die kennis niet voor onszelf maar delen we die graag op kennissessies voor klanten en vakgenoten. Bekijk ons team.

Werken bij Presenter

Bij Presenter werk je bij een groeiend online communicatiebureau. We werken met ruim 35 online communicatiespecialisten. Ons doel: de kracht van content benutten om online communicatie optimaal in te zetten. Lees meer over werken bij Presenter.

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijke en transparante communicatie bijdraagt aan een gelukkige samenleving. Lees meer over onze missie en visie.

Wij hebben vier kernwaarden. Deze laten zien hoe we met collega’s en klanten willen samenwerken:

  • Ik geef en krijg ruimte
  • Ik omarm verandering
  • Ik deel energie
  • Ik speel samen en maak plezier

Meer weten over Presenter?

We gaan graag in gesprek over jouw kansen op het gebied van online communicatie. Bel 088 937 00 00 voor een afspraak met ons of vul het contactformulier in.

Boudewijn Broekhuijse

Boudewijn Broekhuijse

Client Services Director

Boudewijn Broekhuijse

Eppo Ford manager projecten Presenter

Eppo Ford

Manager Projecten

Eppo Ford