Over Presenter.

Wij zijn een online communicatiebureau dat je adviseert, ondersteunt en begeleidt bij de online communicatie van jouw organisatie. Ons doel? Onze klanten optimaal laten presteren op elk online platform.

Bekijk onze infoposter om in één oogopslag te zien waar wij voor staan, wat wij doen én wat dat onze klanten oplevert.

Onze klanten

Wij zijn al 13 jaar partner van online afdelingen bij bedrijven, overheid en non-profitorganisaties. De goede ervaringen van klanten bezorgden ons in 2017 een positie in de Emerce 100: de honderd beste bedrijven in de e-business. Waar zijn we aan de slag? Bij de Rijksoverheid zijn we één van de vijf preferred suppliers voor webredactieprojecten. Wij werken of werkten voor ABN Amro, de Anne Frankstichting, de ANWB, ASN Bank, het CBR, vakbond CNV, de Consumentenbond, Deloitte, Delta Lloyd, DUWO, Diabetesvereniging Nederland, de gemeente Den Haag, de FNV, de gemeente Utrecht, de gemeente Noordoostpolder, Interpolis, het Koninklijk Conservatorium, de Koninklijke Bibliotheek, KPN, Mazars, Mercedes-Benz, Natuurmonumenten, het Nibud, de Nederlandse Publieke Omroep, OHRA, PGGM, Philips, PostNL, het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Rijk Zwaan, Robeco, Sanquin, Schiphol, SNS Bank, Staatsbosbeheer, Telfort, Tena, het Trimbos-instituut, de Ziekenhuisgroep Twente en Zorg & Zekerheid. Bekijk onze klantcases.

Ons team

Onze meer dan 45 enthousiaste collega’s werken dagelijks aan de online communicatie van onze klanten. Ons team is hoog opgeleid en heeft ervaring in heel veel verschillende projecten en branches. We ontwikkelen onze eigen kennis door relevante trainingen te volgen en door actieve interne kennisdeling. Uiteraard houden we die kennis niet voor onszelf maar delen we die graag op kennissessies voor klanten en vakgenoten. Bekijk ons team.

Werken bij Presenter

Bij Presenter werk je in een groeiende organisatie. We werken met ruim 35 webredacteuren, online marketeers, projectleiders en analisten. Ons doel: de kracht van content benutten om online communicatie optimaal in te zetten. In 2016 en 2017 werd Presenter uitgeroepen tot Great Place To Work. Lees meer over werken bij Presenter.

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijke en transparante communicatie bijdraagt aan een gelukkige samenleving. Lees meer over onze missie en visie.

Wij hebben vier kernwaarden. Deze laten zien hoe we met collega’s en klanten willen samenwerken:

  • Ik geef en krijg ruimte
  • Ik omarm verandering
  • Ik deel energie
  • Ik speel samen en maak plezier

Meer weten over Presenter?

We gaan graag in gesprek over jouw kansen op het gebied van online communicatie. Bel 088 937 00 00 voor een afspraak met ons of vul het contactformulier in.