Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter maak je deel uit van een groeiend team van online professionals. Je werkt dagelijks aan de online communicatie van onze opdrachtgevers. Vaak op locatie, soms vanuit ons kantoor in Utrecht. Werken bij Presenter betekent plezier, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling. En dat wordt gezien: in 2016 én 2017 zijn we uitgeroepen tot Great Place To Work.

Junior contentmanager (Automotive, 32-40 uur)

Ben je, naast je passie voor online, gek op auto’s? Wil je je kennis van online content delen en verbreden? En de start van je carrière maken bij een grote speler in de automotive branche? Dan zijn we op zoek naar jou!

Junior webredacteur (32-40 uur)

Als junior webredacteur schrijf, creëer en redigeer je online content voor websites en andere online kanalen bij onze opdrachtgevers. Je werk is enorm afwisselend, waardoor je de online communicatiewereld echt goed leert kennen.

Open sollicitatie? Ontvang de vacature-update

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl of laat je door ons op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Hoe je dat doet? Vul je gegevens in op deze pagina, dan ontvang je regelmatig een update.

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.