Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter maak je deel uit van een groeiend team van online professionals. Je werkt dagelijks aan de online communicatie van onze opdrachtgevers. Vaak op locatie, soms vanuit ons kantoor in Utrecht. Werken bij Presenter betekent plezier, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling. En dat wordt gezien: in 2016 én 2017 zijn we uitgeroepen tot Great Place To Work.

Junior contentmanager (32-40 uur)

Je werkt mee aan de content van complexe websites bij organisaties in bijvoorbeeld de financiële sector, telecom, non-profit of overheid. Jij houdt van afwisseling, bent flexibel en je vindt het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken.

Junior contentmanager Benelux (32-40 uur)

Je gaat aan de slag bij een grote opdrachtgever in Brussel. Je hebt een goed gevoel voor de Franse taal en affiniteit met auto’s. Daarnaast wil je je graag ontwikkelen bij een toonaangevend Nederlands online communicatiebureau.

Contentmanager (32-40 uur)

Je schrijft, creëert en redigeert online content en je begeleidt online projecten bij onze opdrachtgevers. Je denkt actief mee en adviseert klanten over het verbeteren van hun online communicatie.

Webredacteur met (Rijks)overheidservaring (32-40 uur)

Je bent inzetbaar bij ministeries en daaronder vallende Rijksdiensten. Je creëert en plaatst content en je geeft advies over de verbetering van websites en andere online kanalen. Daarnaast coördineer je online projecten binnen de (Rijks)overheid.

Contentspecialist met affiniteit met customer journeys (32-40 uur)

Jij weet hoe je complexe informatie naar toegankelijke en begrijpelijke content vertaalt. Je kent de customer journey van a tot z en maakt op basis daarvan de juiste keuzes voor content en online kanalen.

Junior client partner (32-40 uur)

Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers met een concrete capaciteitsvraag. Je werkt nauw samen met klanten, senior client partners, marketing en operations. Een uitdagende en afwisselende functie waarin je volop kunt groeien.

Client partner – Account director (32-40 uur)

Je gaat met grote klanten en prospects in gesprek over het verbeteren van hun online communicatie op strategisch niveau. Je legt constant de verbinding met (potentiële) klanten en collega’s. Je verrast, inspireert en overtuigt.

Open sollicitatie? Ontvang de vacature-update

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl of laat je door ons op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Hoe je dat doet? Vul je gegevens in op deze pagina, dan ontvang je regelmatig een update.

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.