contact Menu

Bij ons werken

Kom bij ons werken. Wij zijn de contentpartner van tientallen organisaties. Waar uitdagende opdrachten en ruimte voor ontwikkeling een voorwaarde zijn. En waar je collega’s doen denken aan het liedje van Nielson, met wat extra’s: beauty, brains en humor.

Onze vacatures4

Wij geloven in vrijheid

Bij ons heb je het stuur, de teugels, het heft, de touwtjes en al het andere wat je controle geeft in handen. Jij bepaalt welke opdrachten je doet en hoe je je werk indeelt. Je kiest hoe je je ontwikkelt en maakt je eigen plan. En je pakt in onze holacratische organisatie de rollen die bij je passen. Hola-wattus? Vertellen we je later meer over, dit filmpje helpt je alvast op weg.

Dit zijn onze vacatures

Open sollicitatie

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw ideale vacature niet hierboven staat. Maar dat je wel vindt dat je bij ons hoort. Stuur dan een open sollicitatie. Vertel wat je kan, hoe leuk je bent en waarom wij echt niet zonder jou verder kunnen en mogen bestaan. Wie weet hebben we een plekje voor je. Of creëren we er een.

Stuur ons je open sollicitatie

 
 
 

Waarom wij bij Presenter werken

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist