contact Menu

Bij ons werken

Kom bij ons werken. Wij zijn de contentpartner van tientallen organisaties. Uitdagende opdrachten en ruimte voor ontwikkeling zijn een voorwaarde. En waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor plezier. Maak je klaar voor spontane strandborrels in Den Haag, varen door de grachten van Amsterdam en wandelingen door Utrecht. Wij groeien, groei jij mee?

Onze vacatures5

Junior Track

Heb je een welverdiend diploma op zak en ben je nog lang niet uitgeleerd? Bekijk onze Junior Track. Door trainingen, coaching en je eerste opdrachten ben je binnen no-time een echte contentspecialist. Twee keer per jaar starten aanstormende contenttalenten bij Presenter. Allemaal net zo leuk als jij. Bekijk snel de vacature. Of bekijk de miniserie On Track voor een goed beeld van Junior Track en Presenter.

Dit zijn onze vacatures

Net even anders

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw ideale vacature niet hierboven staat. Maar dat je wel vindt dat je bij ons hoort. Stuur dan een open sollicitatie. Vertel wat je kan, hoe leuk je bent en waarom wij echt niet zonder jou verder kunnen en mogen bestaan. Wie weet hebben we een plekje voor je. Of creëren we er een.

Twijfel je over welke vacature het beste bij jou past? En wil je de eerste stappen van de sollicitatie overslaan? Vul onze korte vragenlijst in en krijg binnen twee dagen contact met onze recruiters.

Bekijk ook de vacatures bij onze vrienden van De Afdeling Marketing en Voor Tekst. Blijven we toch dicht bij elkaar.

Waarom wij bij Presenter werken

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Ik krijg ruimte om te leren en mezelf te blijven ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers. Met een goede thuisbasis bij Presenter en de gezelligste collega’s.”

Inge

Inge

Contentspecialist

“Ik heb bij Presenter uitdaging, vertrouwen en support gevonden. Maar eigenlijk belangrijker nog: een prettige en gezellige werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.”

Reinder

Reinder

Contentspecialist

“Ik heb invloed op de tevredenheid van onze klanten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Client Partner

“Ik houd van de afwisseling van mijn werk bij Presenter. Elke opdracht is anders. Plus: ik werk met de leukste collega’s. Samen dagen we elkaar uit en komen we tot nog betere ideeën. En had ik al gezegd dat het altijd gezellig is? Op kantoor, maar ook tijdens borrels en feestjes.”

Charlotte

Charlotte

Copywriter