Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter maak je deel uit van een groeiend team van online professionals. Je werkt dagelijks aan de online communicatie van onze opdrachtgevers. Vaak op locatie, soms vanuit ons kantoor in Utrecht. Werken bij Presenter betekent plezier, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling. En dat wordt gezien: in 2016 én 2017 zijn we uitgeroepen tot Great Place To Work.

Online copywriter/conversiespecialist (32-40 uur)

Als Copywriter/Conversiespecialist schrijf, creëer en redigeer je online content en je begeleidt online projecten bij onze opdrachtgevers. Je denkt actief mee en adviseert klanten over het verbeteren van hun online communicatie. In deze afwisselende functie leer je de online communicatiewereld echt goed kennen.

Junior contentmanager (32-40 uur)

Als Junior Contentmanager schrijf, creëer en redigeer je online content voor websites en andere online kanalen bij onze opdrachtgevers. Je werk is enorm afwisselend, waardoor je de online communicatiewereld echt goed leert kennen.

Webredacteur met (Rijks)overheidservaring (32-40 uur)

Als Webredacteur met (Rijks)overheidervaring werk je aan content voor ministeries en daaronder vallende Rijksdiensten. Je geeft advies over de verbetering van websites en andere online kanalen en je coördineert projecten. Jij weet precies wat schrijven op B1-niveau betekent en je kent de webrichtlijnen.

Junior Recruiter (32-40 uur)

Als junior recruiter draag je direct bij aan de groei van de organisatie en ben je een onmisbare schakel voor onze externe online specialisten en het accountteam. Jouw bijdrage heeft impact. Je helpt bij het vinden van een oplossing voor A-merken en maakt (externe) online specialisten blij met een mooie opdracht. Ben jij een verbinder? Dan is dit de juiste omgeving voor jou!

Open sollicitatie? Ontvang de vacature-update

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl of laat je door ons op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Hoe je dat doet? Vul je gegevens in op deze pagina, dan ontvang je regelmatig een update.

Hoe het is om te werken bij ons te werken?

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.