Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter maak je deel uit van een groeiend team van online professionals. Je werkt dagelijks aan de online communicatie van onze opdrachtgevers. Vaak op locatie, soms vanuit ons kantoor in Utrecht. Werken bij Presenter betekent plezier, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling. En dat wordt gezien: in 2016 én 2017 zijn we uitgeroepen tot Great Place To Work.

Contentstrateeg (32-40 uur)

Als contentstrateeg breng je de online aanwezigheid van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau. Je bent expert op het gebied van content en maakt de vertaalslag van de bedrijfsstrategie naar online en content.

Recruiter (32-40 uur)

Als recruiter weet jij precies hoe wij de beste specialisten vinden en aan ons binden. Je zorgt dat de juiste mensen op opdrachten komen door de vraag van onze opdrachtgevers te koppelen aan de kennis, ervaringen en ambities van je collega’s.

Online copywriter/conversiespecialist (32-40 uur)

Als Copywriter/Conversiespecialist schrijf, creëer en redigeer je online content en je begeleidt online projecten bij onze opdrachtgevers. Je denkt actief mee en adviseert klanten over het verbeteren van hun online communicatie. In deze afwisselende functie leer je de online communicatiewereld echt goed kennen.

Contentmanager Benelux (32-38 uur)

Als Contentmanager Benelux ga je aan de slag bij een grote opdrachtgever van Presenter in Brussel. Je helpt met het optimaliseren en onderhouden van de online kanalen. Je moedertaal is Nederlands en daarnaast heb je een goed gevoel voor de Franse taal. Je wil je graag ontwikkelen bij een toonaangevend Nederlands online communicatiebureau.

Junior contentmanager (32-40 uur)

Als Junior Contentmanager schrijf, creëer en redigeer je online content voor websites en andere online kanalen bij onze opdrachtgevers. Je werk is enorm afwisselend, waardoor je de online communicatiewereld echt goed leert kennen.

Webredacteur met (Rijks)overheidervaring (32-40 uur)

Als Webredacteur met (Rijks)overheidervaring werk je aan content voor ministeries en daaronder vallende Rijksdiensten. Je geeft advies over de verbetering van websites en andere online kanalen en je coördineert projecten. Jij weet precies wat schrijven op B1-niveau betekent en je kent de webrichtlijnen.

Ontvang de vacature-update

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Laat je door ons op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Hoe je dat doet? Vul je gegevens in op deze pagina, dan ontvang je regelmatig een update.

Hoe het is om te werken bij ons te werken?

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.