contact Menu

Wat we voor je doen

Wij zijn specialisten in content. We ontwikkelen, optimaliseren en organiseren content en alles daaromheen. Dit is waar we je bij helpen. Alleen of in projectteams. Interim, voor maanden of jaren.

Bel ons Laat een vraag achter

Wat onze klanten zeggen

“Presenter helpt ons snel aan vakkundige mensen. Ze draaien moeiteloos mee in de verschillende marketingteams, pakken hun rol en de samenwerking verloopt prettig. Naast hun verschillende marketingcommunicatie-activiteiten delen zij kennis, waarmee ze iets achterlaten.”

Henriëtte Emmelot

Lead Marketeer Rabobank

“Presenter leverde een projectleider met uitstekende kennis, zeer competent in projectmanagement en scrum, scherp op planning en budget en met de juiste ervaring om ons te ondersteunen in de ontwikkeling van onze nieuwe website. Met haar pro-actieve houding was ze steeds ‘in control’ en haar prettig zakelijke aanpak droeg bij aan het interne draagvlak voor de veranderingen die we doorvoerden.”

Liesbeth Breeveld

Hoofd Communicatie SER

“De projectleider van Presenter begeleidde de ontwikkeling van een compleet nieuwe website voor Big Green Egg Europe. Hij zorgde voor een goede opzet van het project en schakelde kundig met verschillende externe partijen. Hij werkte zeer schematisch en structureel en bewaakte het overzicht. Met een agile aanpak heeft hij de basis gelegd voor de contentmigratie van 27 talen. De overdracht was soepel en de kennis die hij meebracht gebruiken we tot op de dag van vandaag nog steeds. Een echte aanrader!”

Jennifer ter Heide

Contentmanager, Big Green Egg Europe

“Goeie copywriters kan ik bij meerdere partijen vinden. De mensen bij Presenter hebben echter ook echt een eigen stijl. Ze leveren kwaliteit, denken kritisch mee en hebben een heel prettig arbeidsethos. Volgens mij worden ze daar echt op geselecteerd en getraind, en dat merk je. Het onderscheidt ze echt. Ik heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen.”

Pam Brosens

Hoofd e-commerce ABN AMRO

“Presenter heeft voor onze contentmigratie een fijne en gedreven projectleider geleverd, die in de periode dat wij hebben samengewerkt een heel positieve kracht in ons projectteam is geweest. Ondanks verschillende tegenslagen zocht zij altijd weer naar effectieve en adequate bijsturing. Ze is sterk in het bewaken van de grote lijnen en de deadlines, zonder het oog voor details te verliezen. Ze straalt rust en zekerheid uit en neemt mensen hierin mee.”

Roosmarijn Linthorst-Schröder

teamleider multimediale redactie (FNV)

“We kozen voor Presenter omdat we meer verwachten dan alleen contentbeheer. Ze denken actief mee, voorzien ons van advies en bewaken de deadlines scherp. Door een inhouse-constructie zitten er altijd collega’s bij ons op kantoor. Dat werkt prettig en heel direct.”

Rik Dolk

Digital Projects Manager Mercedes-Benz Cars

“De redacteuren van Presenter hebben taaie beleidsteksten veranderd in begrijpelijke, leesbare en vindbare teksten. Daarbij houden ze continu rekening met de doelgroep en de organisatiedoelen. De redacteuren zijn volwaardige gesprekspartners voor de beleidsdirecties en verbinden kundig de buitenwereld met die van binnen.”

Martijn de Moor

Projectleider Postenweb (Buitenlandse Zaken)