contact Menu

Wat we voor je doen

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van content en alles daaromheen. Dit is waar we je bij helpen. Alleen of in projectteams. Voor maanden of jaren. En altijd met onze eigen methode als basis.

Bel ons Laat een vraag achter

Wat onze klanten zeggen

“We kozen voor Presenter omdat we meer verwachten dan alleen contentbeheer. Ze denken actief mee, voorzien ons van advies en bewaken de deadlines scherp. Door een inhouse-constructie zitten er altijd collega’s bij ons op kantoor. Dat werkt prettig en heel direct.”

Rik Dolk

Internetmanager Mercedes-Benz Cars

“Goeie copywriters kan ik bij meerdere partijen vinden. De mensen bij Presenter hebben echter ook echt een eigen stijl. Ze leveren kwaliteit, denken kritisch mee en hebben een heel prettig arbeidsethos. Volgens mij worden ze daar echt op geselecteerd en getraind, en dat merk je. Het onderscheidt ze echt. Ik heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen.”

Pam Brosens

Hoofd e-commerce ABN AMRO

“De redacteuren van Presenter hebben taaie beleidsteksten veranderd in begrijpelijke, leesbare en vindbare teksten. Daarbij houden ze continu rekening met de doelgroep en de organisatiedoelen. De redacteuren zijn volwaardige gesprekspartners voor de beleidsdirecties en verbinden kundig de buitenwereld met die van binnen.”

Martijn de Moor

Projectleider Postenweb (Buitenlandse Zaken)

“Presenter helpt ons snel aan vakkundige mensen. Ze draaien moeiteloos mee in de verschillende marketingteams, pakken hun rol en de samenwerking verloopt prettig. Naast hun verschillende marketingcommunicatie-activiteiten delen zij kennis, waarmee ze iets achterlaten.”

Henriëtte Emmelot

Lead Marketeer Rabobank