contact Menu

content migratie

Klaar voor de toekomst

Onze ervaren migratiecoördinatoren begeleiden jouw contentmigratie van A tot Z. Met onze vaste, bewezen methode wordt je content geïnventariseerd, gemigreerd, opgeruimd en verbeterd. Binnen de gestelde tijd en binnen het budget. Zo is jouw website of intranet klaar voor de toekomst.

Vaste en bewezen methode

Op tijd en binnen budget

Een eigen team van migratie-experts

Een vaste, bewezen methode

Iedere organisatie, migratie en ieder team is anders. Maar met onze vaste, bewezen methode maken wij iedere contentmigratie tot een succes. Zo pakken we dat aan.

Volgens planning en binnen budget

We gebruiken vaste tools voor het inschatten van de benodigde capaciteit en de te migreren pagina’s. Zo migreren we jouw content volgens een realistische planning en blijven we binnen budget.

Contentaudit

Migreren betekent keuzes maken en afscheid nemen. Daarom beginnen we altijd met een inventarisatie van de content: de contentaudit. We brengen alle content in kaart en maken op basis daarvan een contentmatrix.

Opruimen

Gebaseerd op jouw contentstrategie stellen we criteria op die helpen bij het opruimen van de content die niet (meer) bijdraagt aan jouw online doelen. Klakkeloos knippen-plakken doen we niet aan. We selecteren, migreren en verbeteren.

Prioriteren

We stemmen continu af met contenteigenaren. Samen stellen we prioriteiten gebaseerd op data en cijfers. Zo voorkomen we discussies achteraf.

Diverse rollen

Van migratievoorbereider en eindredacteur tot coördinator: wij leveren de capaciteit en expertise in alle rollen bij de migratie. We leiden jouw eigen team op tot echte migratie-experts en klaren samen de klus.

Workflows

We leggen de rollen en verantwoordelijkheden vast in een duidelijke workflow, zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen.

Gratis quickscan

Help mij met contentmigratie

Wij zijn de migratiecoördinatoren

Esmee Roetman

Contentcoördinator

Op een gestructureerde manier migraties coördineren: dat doe ik graag. Van contentinventarisatie tot workflows inrichten en teams aansturen. Ik zorg dat jouw website live komt. Binnen de deadline en met focus op een fijne werksfeer.

Daphne Bruinewoud

Contentcoördinator

Door een grondige inventarisatie van bestaande content, het opstellen van heldere doelen en duidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden, coördineer ik jouw contentmigratie van A tot Z. Van intranet tot website. Van contentaudit tot livegang.

Onze contentmigratie-cases