contact Menu

content migratie

Je content soepel verhuisd

Een contentmigratie is als een verhuizing. Wij zijn de verhuizers die zorgen dat alle content van je website of intranet goed over komt. En we helpen je afscheid nemen van wat overbodig is.

Wat is een contentmigratie?

Een contentmigratie is het verhuizen van je teksten, afbeeldingen, video’s en alle andere content van je oude CMS naar een nieuwe online omgeving. Misschien niet de leukste, maar wel een belangrijke stap bij de overgang naar een nieuwe website. Inderdaad, net als een echte verhuizing.

We kennen de uitdagingen

Sta je voor een contentmigratie en heb je geen idee waar je moet beginnen, of is je project te laat van start gegaan? Wij kennen de uitdagingen en helpen je verder. Samen met developers en designers, natuurlijk. We zijn verhuizers deluxe. We beoordelen je spullen (lees: content) en helpen je kiezen wat moet blijven, wat een likje verf nodig heeft en waar je beter afscheid van kunt nemen.

Migreren, redigeren en coördineren

Contentmigraties zijn grote projecten. Daar moet je maar net de mensen voor hebben. Wij hebben die. Contentmanagers die migreren? Komt voor elkaar. Redacteuren die content creëren of optimaliseren? Zeker weten. Het hele migratieproject uit handen geven? Laat het aan onze projectleiders over. Je kunt altijd rekenen op:

  • Reële planning
  • Duidelijke communicatie en rapportages
  • Helder proces
  • Kwaliteit

We zijn altijd realistisch. We kennen de risico’s en valkuilen en bereiden ons daarop voor.

Een methode die werkt

Hoe vaker je iets doet, hoe beter je weet welke methode werkt. Daarom ontwikkelden we een eigen methode voor contentmigraties. Daarmee maken we een plan dat aansluit op jouw situatie. Want de contentmigratie van een gemeente is natuurlijk niet hetzelfde als die van een commerciële organisatie met een webshop.

Onze contentmigratie-cases

  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Big Green Egg Europe
  • Natuurmonumenten

Precies wat ik nodig heb

Mooi. We komen je graag helpen. Maak een afspraak en we kijken samen naar je wensen en onze oplossing.

Onze blogs over contentmigratie

Bekijk onze artikelen
Een succesvolle contentmigratie in 5 stappen

Een succesvolle contentmigratie in 5 stappen

Bekijk artikel
Contentmigratie: samenspel van content, design en techniek

Contentmigratie: samenspel van content, design en techniek

Bekijk artikel