contact Menu
content

migratie

Je content soepel verhuisd

Een contentmigratie is als een verhuizing. Wij zijn de verhuizers die zorgen dat alle content van je website of intranet goed over komt. En we helpen je afscheid nemen van wat overbodig is.

We kennen de uitdagingen

Sta je voor een contentmigratie en heb je geen idee waar je moet beginnen, of is je project te laat van start gegaan? Wij kennen de uitdagingen en helpen je verder. Samen met developers en designers, natuurlijk. We zijn verhuizers deluxe. We beoordelen je spullen (lees: content) en helpen je kiezen wat moet blijven, wat een likje verf nodig heeft en waar je beter afscheid van kunt nemen.

Migreren, redigeren en coördineren

Contentmigraties zijn vaak grote projecten. Daar moet je maar net de mensen voor hebben. Wij hebben die. Contentmanagers die migreren? Komt voor elkaar. Redacteuren die content creëren of optimaliseren? Zeker weten. Het hele project uit handen geven? Laat het aan onze projectleiders over. Je kunt altijd rekenen op:

  • Reële planning
  • Duidelijke communicatie en rapportages
  • Helder proces
  • Kwaliteit

We zijn altijd realistisch. We kennen de risico’s en valkuilen en bereiden ons daarop voor.

Een methode die werkt

Hoe vaker je iets doet, hoe beter je weet welke methode werkt. Daarom ontwikkelden we een eigen methode voor contentmigraties. Daarmee maken we een plan dat aansluit op jouw situatie. Want de contentmigratie van een gemeente is natuurlijk niet hetzelfde als die van een commerciële organisatie met een webshop.

Hoe wij je helpen

Interim

Of het nu om capaciteit of expertise gaat, we vullen de gaten op die in je team zijn gevallen. Voor de periode die je nodig vindt.

Project

Staan er grote veranderingen op stapel en hebben je eigen mensen de handen vol?  Schakel een projectteam in en we ronden die slepende klus voor je af.

Wie we al hielpen

  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Big Green Egg Europe
  • Natuurmonumenten

Precies wat ik nodig heb

Mooi. We komen je graag helpen. Maak een afspraak en we kijken samen naar je wensen en onze oplossing.

Onze blogs over contentmigratie

Bekijk onze artikelen

Een succesvolle contentmigratie in 5 stappen

Bekijk artikel

Contentmigratie: samenspel van content, design en techniek

Bekijk artikel