contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Onze kernwaarden

Wij zijn te vatten in vier kernwaarden. Die komen terug in wie we zijn en wat we met elkaar doen. En die nemen we altijd mee naar onze opdrachtgevers.

  • Wij geven, nemen en krijgen ruimte
  • Wij delen energie
  • Wij omarmen verandering
  • Wij spelen samen en maken plezier

Holacratisch werken

Vrijheid is alles. Daarom werken wij holacratisch. Iedereen pakt binnen Presenter de rol die het beste past. Zodat je zelf kiest hoe en waarin je je ontwikkelt en specialiseert.

Gallup Strength-coaching

Al onze collega’s krijgen coaching. Wij geloven dat je écht groeit wanneer je focust op je sterke punten. We bouwen onze talenten uit met een vast coachtraject. En we kennen en accepteren onze zwakke plekken. Ja, die hebben wij ook.

Het hechtste netwerk

Doelen voor werving, marketing, organisatie. Tuurlijk hebben we die. Maar we zijn pas tevreden als we onze grootste missie halen. Wij gaan voor het hechtste netwerk. Met onze collega’s, oud-collega’s, opdrachtgevers en conculega’s. En mensen die ons nog niet kennen. Op welke manier dan ook.

We doen het samen

Wij zijn gek op elkaar. Daarom komen we regelmatig samen. Schnaps drinken in Oostenrijk, ons verkleden tijdens het kerstfeest of proosten tijdens de vrijmibo. Voor sommige collega’s is dat nog niet genoeg. Die sporten, eten, feesten of reizen met elkaar. Het kan niet op.

Daarom werken wij bij Presenter

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Vestigingsmanager

“De perfecte eerste werkplek als net afgestudeerde. Leren, werken, praten over m’n ontwikkeling met m’n coach en ontdekken wat ik leuk vind.”

Suus

Suus

Contentspecialist

“Door de leuke en afwisselende opdrachten leer je jezelf en verschillende bedrijfsculturen beter kennen.”

Bram

Bram

Contentspecialist

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Contentspecialist

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.