contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij geven, nemen en krijgen ruimte

We hebben een mening en geven die, zonder intimiderend te worden. We weten waar we naartoe willen en komen daar, zonder iemand voor de voeten te lopen. We maken grappen, zonder anderen te kakken te zetten. En als de grappen flauw zijn, is dat ok. Meestal.

Wij delen energie

Energie is de capaciteit om iets in beweging te brengen. En dat is exact wat wij doen. Door een frisse wind te brengen en altijd bezig te zijn met ontwikkeling. Van onszelf en de organisaties voor wie we werken. We focussen op specialismen, niet op zwaktes. Omdat het beter werkt en leuker is.

Onze top #stagiaire @jesseromijn neemt vandaag afscheid. Thanks voor alles en succes met ondernemen, go get ‘m! 💪🏼 #stage #Utrecht #content #online #marketing #greatplacetowork
Aloha! Als kersverse collega bij Presenter laat ik (@esettels) je graag zien hoe het is om bij dit contentbureau te werken. Je kunt 't best een vliegende start noemen: je ziet mij hier bij PGGM in Zeist, waar ik sinds juni een paar maanden de marketing & communicatie-afdeling versterk. Superleuk om meteen aan de slag te gaan bij zo'n grote klant! Benieuwd naar mijn dag tussen de pensioenen? Volg dan vandaag de stories. 🔔
Nu lijkt het alsof we alleen maar taart eten bij Presenter en dat is ook zo. 🎂 Dit keer voor de livegang van de nieuwe SER-website! Met 4 Presenters hebben we meegewerkt aan de nieuwe site. Benieuwd naar het resultaat? ➡️ www.ser.nl
Ja ja, tijd voor weer een #instatakeover! Vandaag laat ik (@lisannedevaan) mijn werkdag bij @abnamronl zien. Ik werk hier sinds maart als online copywriter op de e-commerce afdeling, een feestje! Helemaal als er taart is. Benieuwd wat ik allemaal doe? Check de stories. #presenter #dedagvan

Wij omarmen verandering

De ontwikkelingen in ons vak gaan harder dan bijna-echte-Gucci-tasjes op de zwarte markt. En we komen steeds weer bij andere organisaties, met nieuwe mensen. Dat vinden we heerlijk en maakt ons nieuwsgierig naar meer.

Wij spelen samen en maken plezier

Samen leren, nadenken, kennisdelen, werken, problemen oplossen. Samen skiën, borrelen, squashen, varen, gamen, quizzen, schilderen, dansen, wandelen. We doen zo veel samen dat we ons twee opsommingen in een lopende tekst veroorloven.

Wij zijn trots

Trots op alles wat hierboven staat. Trots op de fantastische opdrachten die we doen. Trots op de 8,5 waarmee onze opdrachtgevers ons gemiddeld waarderen. Trots op de prijzen die we winnen. Trots op onze bijdrage aan maatschappelijke projecten. Trots op onze eigen methode en tools. Trots op De Kracht van Content. Echt, we zijn pauwen. Net zo knap ook.

Zoals je weet houden we bij Presenter wel van een feestje! En daar hoort een foute kersttrui natuurlijk ook bij🎄Fijne feestdagen iedereen!
Morning!☕️ Ik ben Daphne en vandaag neem ik jullie mee naar het Ministerie van #OCW 🎓 Sinds december werk ik hier als webredacteur bij het programma Gelijke Kansen 😊 Via stories laat ik m’n werkdag zien! 📸 #Presenter #dedagvan

Daarom werken wij bij Presenter

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.