contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij geven, nemen en krijgen ruimte

We hebben een mening en geven die, zonder intimiderend te worden. We weten waar we naartoe willen en komen daar, zonder iemand voor de voeten te lopen. We maken grappen, zonder anderen te kakken te zetten. En als de grappen flauw zijn, is dat ok. Meestal.

Wij delen energie

Energie is de capaciteit om iets in beweging te brengen. En dat is exact wat wij doen. Door een frisse wind te brengen en altijd bezig te zijn met ontwikkeling. Van onszelf en de organisaties voor wie we werken. We focussen op specialismen, niet op zwaktes. Omdat het beter werkt en leuker is.

Yes, eindelijk is het mijn beurt voor een #instatakeover. Ik ben Anouk en ik ben on my way naar Moneyou. Daar werk ik als copywriter. Benieuwd hoe mijn werkdag eruit ziet? Volg me dan vandaag op insta stories. #dedagvan #Presenter #Moneyou.
Hoi, ik ben Erik! 👋🏼 Vandaag neem ik jullie mee in de wereld van de liften bij @mitsubishi.elevator. Ik werk bij Mitsubishi als contentspecialist op de marketingafdeling. Ben je benieuwd wat ik hier doe en wil je zien waar de liften worden gemaakt? Volg dan vandaag de Stories. 🌟 #dedagvan #Presenter #content
Hoi, ik ben Veerle! 🙋🏻‍♀️ Vandaag geef ik (@velepe) jullie een kijkje in de keuken van de grootste vakbond van Nederland: de FNV! Want bij @fnv_vakbond werk ik namelijk als Online Marketeer op de afdeling Communicatie & Marketing. Benieuwd hoe mijn dag als Presenter op opdracht er uit ziet? Volg dan de stories, want daar neem ik je de hele dag mee! ☀️ #dedagvan #contentspecialist #Presenter #content #fnv #vakbond
Hier zitten we nog, straks gaan we dansen (op de nieuwe bureaus) 💃! #openingsborrel #part2 #rodeolifant #geenhaagsebakkies #rustaaaaag #eindelijkmeubels #aftellen #hierwordthardgewerkt

Wij omarmen verandering

De ontwikkelingen in ons vak gaan harder dan bijna-echte-Gucci-tasjes op de zwarte markt. En we komen steeds weer bij andere organisaties, met nieuwe mensen. Dat vinden we heerlijk en maakt ons nieuwsgierig naar meer.

Wij spelen samen en maken plezier

Samen leren, nadenken, kennisdelen, werken, problemen oplossen. Samen skiën, borrelen, squashen, varen, gamen, quizzen, schilderen, dansen, wandelen. We doen zo veel samen dat we ons twee opsommingen in een lopende tekst veroorloven.

Wij zijn trots

Trots op alles wat hierboven staat. Trots op de fantastische opdrachten die we doen. Trots op de 8,5 waarmee onze opdrachtgevers ons gemiddeld waarderen. Trots op de prijzen die we winnen. Trots op onze bijdrage aan maatschappelijke projecten. Trots op onze eigen methode en tools. Trots op De Kracht van Content. Echt, we zijn pauwen. Net zo knap ook.

Goeiemorgen! Vandaag neem ik jullie een dagje mee naar mijn opdracht bij Rabobank Nederland in Utrecht. 
Ik zit hier al een jaar, maar heb binnen die tijd al veel verschillende rollen gehad. Zo ben ik begonnen als copywriter voor een serviceoptimalisatieproject, heb als conversation designer hard gewerkt om de #chatbot live te krijgen, met goede gesprekken die aansluiten bij echte klantvragen, en werk ik nu binnen een contentteam dat verantwoordelijk is voor de servicecontent op alle kanalen van de Rabobank. Van web tot app, van voice tot chatbot. 
Bekijk de stories van vandaag om te zien wat ik zoal doe op een dag.
Ja ja, tijd voor weer een #instatakeover! Vandaag laat ik (@lisannedevaan) mijn werkdag bij @abnamronl zien. Ik werk hier sinds maart als online copywriter op de e-commerce afdeling, een feestje! Helemaal als er taart is. Benieuwd wat ik allemaal doe? Check de stories. #presenter #dedagvan

Daarom werken wij bij Presenter

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.