contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij geven, nemen en krijgen ruimte

We hebben een mening en geven die, zonder intimiderend te worden. We weten waar we naartoe willen en komen daar, zonder iemand voor de voeten te lopen. We maken grappen, zonder anderen te kakken te zetten. En als de grappen flauw zijn, is dat ok. Meestal.

Wij delen energie

Energie is de capaciteit om iets in beweging te brengen. En dat is exact wat wij doen. Door een frisse wind te brengen en altijd bezig te zijn met ontwikkeling. Van onszelf en de organisaties voor wie we werken. We focussen op specialismen, niet op zwaktes. Omdat het beter werkt en leuker is.

Inbreken op Presenters Insta is gelukt. Ik laat je zien dat ik (@kipcorn74) wat doe bij @wellantcollege. Zoals dingen typen die zoekmachines leuk vinden en thee drinken. Kijk maar naar de stories vandaag. #presenter #contentspecialist #instatakeover
Hoi! Vandaag vieren we bij @maykersdanmark dat de marktplaats voor Deense boeren live is 💪 Ik (@mirtebert) zit sinds juli bij Maykers als content specialist/team lead van het product data team. Volg mijn dag in de stories! #dedagvan #dekoebijdehorensvatten
Say hello 👋🏼 to Presenter’s nieuwste aanwinst: Thinh! 
Met zijn lead-gen kennis komt hij ons team versterken als online marketeer 💪🏼Welkom! 🎉
Een hele goedemorgen. Vandaag neem ik (@rubenbeijl) jullie mee tijdens mijn werkdag in Den Haag. Vandaag wel een heel bijzondere plek, want ik zit hier achter mijn bureau bij het Ministerie van Financiën. Altijd lachen op Prinsjesdag. Houd de stories ik de gaten voor een kijkje achter de schermen🙋🏻‍♂️ #presenter #minfin #prinsjesdag #contentspecialist

Wij omarmen verandering

De ontwikkelingen in ons vak gaan harder dan bijna-echte-Gucci-tasjes op de zwarte markt. En we komen steeds weer bij andere organisaties, met nieuwe mensen. Dat vinden we heerlijk en maakt ons nieuwsgierig naar meer.

Wij spelen samen en maken plezier

Samen leren, nadenken, kennisdelen, werken, problemen oplossen. Samen skiën, borrelen, squashen, varen, gamen, quizzen, schilderen, dansen, wandelen. We doen zo veel samen dat we ons twee opsommingen in een lopende tekst veroorloven.

Wij zijn trots

Trots op alles wat hierboven staat. Trots op de fantastische opdrachten die we doen. Trots op de 8,5 waarmee onze opdrachtgevers ons gemiddeld waarderen. Trots op de prijzen die we winnen. Trots op onze bijdrage aan maatschappelijke projecten. Trots op onze eigen methode en tools. Trots op De Kracht van Content. Echt, we zijn pauwen. Net zo knap ook.

Goeeeedemorgen. Na vandaag werk ik (@jireelverhage) precies een maand bij Presenter. Mooi moment voor de #instatakeover. Op deze koude donderdag neem ik jullie mee naar de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. In de wandelgangen gewoon VNG. Benieuwd wat ik doe? Check de stories.
#presenter #dedagvan #deschrijveringent
Goedemorgen! Vandaag kaap ik (@ariennedevreugd) het account van Presenter en laat ik jullie de wereld van de @koninklijkebibliotheek zien! 📚 Ik werk daar als webcoördinator voor @jeugdbibliotheek. Volg vandaag de Stories om te zien wat ik hier uitspook tussen de boeken 📖. #dedagvan #presenter #content #koninklijkebibliotheek #kb #jeugdbibliotheek #boeken #webredactie

Daarom werken wij bij Presenter

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.