contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij geven, nemen en krijgen ruimte

We hebben een mening en geven die, zonder intimiderend te worden. We weten waar we naartoe willen en komen daar, zonder iemand voor de voeten te lopen. We maken grappen, zonder anderen te kakken te zetten. En als de grappen flauw zijn, is dat ok. Meestal.

Wij delen energie

Energie is de capaciteit om iets in beweging te brengen. En dat is exact wat wij doen. Door een frisse wind te brengen en altijd bezig te zijn met ontwikkeling. Van onszelf en de organisaties voor wie we werken. We focussen op specialismen, niet op zwaktes. Omdat het beter werkt en leuker is.

Goedemorgen vanaf mijn bureau bij het #RIVM✨ Vandaag laat ik (@sanneheil) zien wat ik bij de afdeling Gezond Leven meemaak als contentspecialist. Kijk je mee in de stories?👀 #neemjecollegasmeenaarwerkdag #dedagvan #presenter
Hoi! Vandaag vieren we bij @maykersdanmark dat de marktplaats voor Deense boeren live is 💪 Ik (@mirtebert) zit sinds juli bij Maykers als content specialist/team lead van het product data team. Volg mijn dag in de stories! #dedagvan #dekoebijdehorensvatten
Jaja, nu ben ik (@rody_le) aan de beurt voor een #instatakeover! Vandaag laat ik mijn werkdag zien bij @kpn. Ik ben hier contentmanager bij het team Online Sales. Benieuwd wat ik allemaal meemaak? Check de stories! #dedagvan @werkenbijkpn
Hallo! Wij zijn Nadja (@nadjazwilling) en Celine (@sulienu). Vandaag nemen we jullie mee tijdens een werkdag bij #Pharos, een kenniscentrum voor het verkleinen van gezondheidsverschillen in Nederland. Wij verzorgen de social media, houden de website up-to-date en schrijven en publiceren blogs en nieuwsberichten. Benieuwd naar wat wij hier meemaken? Volg vandaag de stories! #dedagvan

Wij omarmen verandering

De ontwikkelingen in ons vak gaan harder dan bijna-echte-Gucci-tasjes op de zwarte markt. En we komen steeds weer bij andere organisaties, met nieuwe mensen. Dat vinden we heerlijk en maakt ons nieuwsgierig naar meer.

Wij spelen samen en maken plezier

Samen leren, nadenken, kennisdelen, werken, problemen oplossen. Samen skiën, borrelen, squashen, varen, gamen, quizzen, schilderen, dansen, wandelen. We doen zo veel samen dat we ons twee opsommingen in een lopende tekst veroorloven.

Wij zijn trots

Trots op alles wat hierboven staat. Trots op de fantastische opdrachten die we doen. Trots op de 8,5 waarmee onze opdrachtgevers ons gemiddeld waarderen. Trots op de prijzen die we winnen. Trots op onze bijdrage aan maatschappelijke projecten. Trots op onze eigen methode en tools. Trots op De Kracht van Content. Echt, we zijn pauwen. Net zo knap ook.

Inbreken op Presenters Insta is gelukt. Ik laat je zien dat ik (@kipcorn74) wat doe bij @wellantcollege. Zoals dingen typen die zoekmachines leuk vinden en thee drinken. Kijk maar naar de stories vandaag. #presenter #contentspecialist #instatakeover
Goedemorgen vanuit Den Bosch! Normaal gesproken werk ik (@nicolewelleweerd)  niet op zaterdag. Maar dit is geen gewone zaterdag: het is de Dag van de Fysiotherapeut! Over een uur gaan de deuren open voor 1500 bezoekers, 100 sprekers, 50 wetenschappers en 70 exposanten. Ik heb er zin in. Benieuwd wat er allemaal gebeurt op zo'n dag? Volg de stories! #dvdf2019

Daarom werken wij bij Presenter

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.