contact Menu

Wie we zijn

Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij geven, nemen en krijgen ruimte

We hebben een mening en geven die, zonder intimiderend te worden. We weten waar we naartoe willen en komen daar, zonder iemand voor de voeten te lopen. We maken grappen, zonder anderen te kakken te zetten. En als de grappen flauw zijn, is dat ok. Meestal.

Wij delen energie

Energie is de capaciteit om iets in beweging te brengen. En dat is exact wat wij doen. Door een frisse wind te brengen en altijd bezig te zijn met ontwikkeling. Van onszelf en de organisaties voor wie we werken. We focussen op specialismen, niet op zwaktes. Omdat het beter werkt en leuker is.

Presenter shoot > het resultaat? Dat volgt binnenkort!
In alle feestwinkels in Utrecht waren de circusoutfits uitverkocht, want wij hadden afgelopen vrijdag ons Magical Presenter Circus! 🎪🤹🏼‍♀️En wat was het geweldig, we zijn nu al aan het aftellen voor volgend jaar!
'Uuuuhm. Contentspecialisten. Goed in spellen. En burgers eten. En lachen.' 'Presenter!' #30seconds #gamenight #lekkergewerkt #lekkermetdemeiden #eneenpaarjongens
Het heerst, mensen. De heimwee naar Presenters zomerfeest van vorige week hangt in de lucht! Gelukkig zijn er de foto’s nog. #Presunter #Presenter #throwbackthursday #tbt

Wij omarmen verandering

De ontwikkelingen in ons vak gaan harder dan bijna-echte-Gucci-tasjes op de zwarte markt. En we komen steeds weer bij andere organisaties, met nieuwe mensen. Dat vinden we heerlijk en maakt ons nieuwsgierig naar meer.

Wij spelen samen en maken plezier

Samen leren, nadenken, kennisdelen, werken, problemen oplossen. Samen skiën, borrelen, squashen, varen, gamen, quizzen, schilderen, dansen, wandelen. We doen zo veel samen dat we ons twee opsommingen in een lopende tekst veroorloven.

Wij zijn trots

Trots op alles wat hierboven staat. Trots op de fantastische opdrachten die we doen. Trots op de 8,5 waarmee onze opdrachtgevers ons gemiddeld waarderen. Trots op de prijzen die we winnen. Trots op onze bijdrage aan maatschappelijke projecten. Trots op onze eigen methode en tools. Trots op De Kracht van Content. Echt, we zijn pauwen. Net zo knap ook.

Met een klap op de gong hebben Presenter Tim en zijn collega's van Evi vanmorgen de Amsterdamse beurs geopend. Een goed begin van de week dachten wij zo!
Laten we er niet omheen draaien: WEEKEND! #soepelineenhoepel #vrimibo #fitgirl #oftochniet #werkisookleukhoor

Daarom werken wij bij Presenter

“Ik heb de vrijheid van een freelancer en de zekerheid van een bureau.”

Sanne

Sanne

Contentspecialist

“In mijn eerste jaar deed ik mooie opdrachten bij Staatsbosbeheer, Schiphol en Rabobank. Enorm afwisselend en leerzaam.”

Erik

Erik

Contentspecialist

“Ik krijg de vrijheid om mijn rol op mijn manier in te vullen.”

Kirsten Wolthuis

Kirsten Wolthuis

Client Partner

“Je creëert je eigen kansen en krijgt de vrijheid die ook zelf af te maken.”

Rick

Rick

Marketeer

“Een heel gezellig bedrijf dat perfect aansluit bij de dingen die ik belangrijk vind: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling.”

Leo

Leo

Projectmanager

“Presenter voelt als thuiskomen. Een beetje cheesy, maar het is wel zo.”

Merel

Merel

Contentspecialist

“Als specialist heb ik invloed op mijn projecten, het bedrijf én mijn eigen ontwikkeling.”

Louise

Louise

Contentstrateeg

“Het is voor mij de perfecte kruising tussen uitdagende en afwisselende opdrachten, een veilige thuisbasis met betrokken collega’s en een kickstart voor mijn loopbaan.”

Ruben

Ruben

Contentspecialist

Ik wil bij jullie horen

Snappen we. En het treft: we hebben altijd plek voor mensen die net zo leuk en ambitieus zijn als wij.