contact Menu

Wie we al hielpen

We zijn trots op het werk dat we doen. Die verhalen vertellen we graag. Over nauwe samenwerkingen, langdurige relaties, de contentproblemen die we oplosten en een gemiddelde klantwaardering van 8,5. Verhalen waarin wij stralen, dat werk.

Met wie we veel samenwerken

Wat onze klanten zeggen

“De redacteuren van Presenter hebben taaie beleidsteksten veranderd in begrijpelijke, leesbare en vindbare teksten. Daarbij houden ze continu rekening met de doelgroep en de organisatiedoelen. De redacteuren zijn volwaardige gesprekspartners voor de beleidsdirecties en verbinden kundig de buitenwereld met die van binnen.”

Bekijk case

Martijn de Moor

Projectleider Postenweb (Buitenlandse Zaken)

“We kozen voor Presenter omdat we meer verwachten dan alleen contentbeheer. Ze denken actief mee, voorzien ons van advies en bewaken de deadlines scherp. Door een inhouse-constructie zitten er altijd collega’s bij ons op kantoor. Dat werkt prettig en heel direct.”

Bekijk case

Rik Dolk

Internetmanager Mercedes-Benz Cars

“Goeie copywriters kan ik bij meerdere partijen vinden. De mensen bij Presenter hebben echter ook echt een eigen stijl. Ze leveren kwaliteit, denken kritisch mee en hebben een heel prettig arbeidsethos. Volgens mij worden ze daar echt op geselecteerd en getraind, en dat merk je. Het onderscheidt ze echt. Ik heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen.”

Pam Brosens

Hoofd e-commerce ABN AMRO

“Presenter helpt ons snel aan vakkundige mensen. Ze draaien moeiteloos mee in de verschillende marketingteams, pakken hun rol en de samenwerking verloopt prettig. Naast hun verschillende marketingcommunicatie-activiteiten delen zij kennis, waarmee ze iets achterlaten.”

Bekijk case

Henriëtte Emmelot

Lead Marketeer Rabobank