contact Menu

Yuverta

Een levendige social feed

Sinds 2021 vormen het Citaverde College, Helicon en het Wellant College één organisatie: Yuverta. Maar hoe geef je opnieuw invulling aan je website en social kanalen? Al snel bleek de social feed een ondergeschoven kindje. Jasmijn hielp Yuverta om hier opnieuw leven in te blazen.

Het probleem van Yuverta

Yuverta werkt hard aan de ontwikkeling van een online experience om hun doelgroep beter te bereiken en vast te houden. Zo bouwden ze onder andere een gloednieuwe website, zetten ze een betaalde campagne in en optimaliseerden ze hun social media pagina’s. Genoeg werk aan de winkel dus. En met al dat werk konden ze wel wat extra hulp gebruiken.

Onze oplossing

Junior Tracker Jasmijn voegde zich bij het online team van Yuverta. Leergierig en met een frisse blik pakte ze het werk met beide handen aan. En dat niet alleen. Tijdens de trainingen opgedane contentkennis bracht ze gelijk in de praktijk. Hierdoor was Jasmijn écht van betekenis voor Yuverta.

Onze uitvoering

Al snel bleek dat de social media van Yuverta extra aandacht verdiende. De pagina’s werden nauwelijks bijgehouden. En met een lopende social media campagne was dat een gemiste kans. Jasmijn zag genoeg mogelijkheden om Yuverta’s socials nieuw leven in te blazen.

Een goede contentplanning ontbrak. Aan de slag dus. Jasmijn hielp mee met de ontwikkeling van een contentkalender. En – niet onbelangrijk – het bijhouden daarvan. Daarnaast dacht Jasmijn mee met de concepten voor posts. Van steengoede inhakers tot terugkerende items. Eenmaal bedacht werkte ze de social post uit én plande deze in. Zo hielp Jasmijn Yuverta groeien.

 

Wat Yuverta van Jasmijn vindt

“Jasmijn ondersteunt Yuverta met het bedenken en maken van online content. Dankzij haar creativiteit, enthousiasme en bevlogenheid zetten we enorme stappen op onze socials. Ze is echt van toegevoegde waarde voor ons team.”

Karen Lathouwers

Team Marketing en Communicatie

Resultaten

  • Levendige social media kanalen
  • Up-to-date Contentkalender
  • Creatieve en frisse blik
  • Snel extra capaciteit

Precies wat ik nodig heb

Zo’n Junior Tracker in je team wil je toch niet missen? Dat dachten wij ook. Neem contact op met Elies. Zij vertelt je hoe onze talenten jouw team kunnen ondersteunen.