contact Menu

Hoe we werken

 

We doen het samen. Met jou en je organisatie. Of we nu alleen of met een team komen: we worden onderdeel van je organisatie. En hoewel veel van ons van de Tindergeneratie zijn, geloven we niet in vluchtige contacten. Wij gaan voor een langdurige, flexibele relatie. Vrienden voor het leven, waar je altijd op kunt rekenen.

Plan een gratis consult

Content. Ons domein

Optimaliseren, organiseren, managen of maken? Bij Presenter hebben we de methoden en tools in huis die je nodig hebt. En ruim 70 specialisten. Van strategen en projectleiders tot copywriters, contentmanagers en meer. Wij brengen je energie, overzicht en resultaat.

Onze visie op content

Goede content is belangrijk. Dat weet jij ook. Maar als content koning is, dan is distributie koningin. Hoe bereik je jouw doelgroep in een zee van content? Hoe haal je jouw doelen wel? Met Presenters Contentmodel. Door onszelf ontwikkeld in samenwerking met de HVA. Het model waarmee we top organisaties helpen hun doelen binnen te harken. Met bewezen resultaten. En tot volle tevredenheid.

Presenters Contentmodel

Van begin tot eind en verder

Je wilt ons een vriendschapsverzoek sturen. Gezellig! Benieuwd hoe het daarna verder gaat? Dit mag je van ons verwachten als we met je samenwerken.

Onze eerste date

Elk vriendschap begint met een ontmoeting. Die van ons dus ook. Je vult het formulier onderaan deze pagina in. Of je belt ons op 088 937 0000. Net zo makkelijk. Eén van onze accountmanagers staat je te woord voor een kennismakingsgesprek of gratis eerste consult.

Een plan op maat

Samen bedenken we een oplossing die bij je past. In de vorm van een plan van aanpak op maat met een transparante offerte. Soms is meteen duidelijk wat je nodig hebt. Soms helpen we je dit verder uit te pluizen in een extra sessie. Zo komen we samen tot de beste manier om jou te helpen aan goede en effectieve content.

Aan het werk

Handjes uit de mouwen. Daar zijn we het beste in. Na het startgesprek gaan onze specialisten en professionals voor je naar de sterren. En daar meestal nog voorbij. Zo zorgen we dat je na een succesvolle afsluiting zonder ons verder kan. En als het nodig is blijven we langer hangen. Altijd in goed overleg. Daar zijn vrienden voor.

De beste versie van onszelf

Daar gaan we voor. Voor onze klanten en onze specialisten. We zijn niet bang daarin te investeren. Want ontwikkeling en kennisdeling is waar wij in geloven. En we geloven in jou. Dat bewijzen we je als we straks vrienden zijn.

Silvija en Leo

Klaar voor de eerste ontmoeting?

Mooi. We komen graag met je in gesprek. Of je nu tijdelijk een copywriter nodig hebt, of een nieuwe website wilt ontwikkelen. Wij hebben alles in huis voor een rijke vriendschap! Klaar voor? Vul het formulier hieronder in en wij bellen jou. Zelf bellen mag ook: 088 937 0000.

Het eerste consult of kennismakingsgesprek is gratis.
En vrijblijvend. Vul het formulier in en wij bellen jou.

Met wie we al samenwerkten