contact Menu

CNV Vakmensen

Versterking van een frisse kracht

CNV Vakmensen kampte met een capaciteitsprobleem op hun CIMS-afdeling. Met een Junior Track vol ambitieuze, jonge professionals schoten wij snel te hulp. Voor CNV een extra kracht met een frisse blik en up-to-date contentkennis. En voor onze Emma een mooie start van haar loopbaan.

Het probleem

CNV kon wel wat extra hulp gebruiken van een contentspecialist op de afdeling Communicatie, Informatie, Marketing en Sales. Van webredactie en socialmediacontent creĆ«ren tot het optimaliseren van de lees- en vindbaarheid van websitepagina’s. Genoeg te doen, te weinig handen.

Onze oplossing

Daar vloog jong en leergierig talent Emma in om CNV te helpen bij alle klussen. Van cao-pagina’s beter vindbaar maken tot schrijven over pensioen. Emma bevond zich in alle hoeken van de website van CNV, bracht een frisse blik en draaide snel mee in het team. En doordat zij binnen Presenter veel verschillende trainingen volgde, bracht zij up-to-date contentkennis mee. Daar profiteerde het team van CNV van.

Onze uitvoering

Aan de slag. Emma plaatste cao’s en (her)schreef webpagina’s. Dat vormde soms best een uitdaging. Ingewikkelde teksten, geschreven door juristen gericht op vakmensen. Dus maakte zij de teksten begrijpelijk en leesbaar voor iedereen.

Niet veel later kon ze aanhaken bij een groter SEO-project. En door dat project werd alle content goed vindbaar, leesbaar en relevant. Hoe je hoog scoort in de zoekmachines, is voor Emma inmiddels geen raadsel meer.

Binnen de kortste keren draaide ze helemaal mee. Ze kreeg de vrijheid om taken naar eigen inzicht in te vullen. Een leuke samenwerking met vindbare en leesbare up-to-date content tot gevolg.

Junior Tracker Emma voor het kantoor van CNV

 

Wat onze klanten zeggen

“De Junior Trackers zijn gemotiveerd en hebben een steile leercurve. Door ze in een korte tijd op verschillende projecten in te zetten, maken ze kennis met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Voor het bedrijf maakt het ze flexibel inzetbaar op de afdeling communicatie. Wat mij betreft een win-win.”

Arvid van de Reep

Contentmanager bij CNV Vakmensen

Resultaten

  • Begrijpelijke en toegankelijke teksten
  • Een frisse blik en up to date contentkennis
  • Vindbare en relevante content
  • Snel extra capaciteit

Doe mij zo'n Junior Tracker.

Enthousiast geworden over ons Junior Track-programma? Snappen we. Stuur een mailtje naar Elies. Zij vertelt je meer of helpt je meteen de perfecte match te vinden.