contact Menu

Copywriting

Altijd de juiste woorden

Je wordt bedreigd. Door nietszeggende teksten, die vol clichés je online kanalen overnemen. Iedere dag trekken de tentakels van middelmatigheid verder je uitingen in. Je wilt wel ingrijpen, maar het lukt niet. Je mist de kracht, de inzichten, de tijd. Je hebt hulp nodig. Van copyhelden. Who you gonna call? Pré-sen-ter.

Een bewezen tone-of-voice-methode

We kunnen alles: schrijven, controleren, trainen

We stoppen niet bij oké, maar bij wow

Tone-of-voice: we geven je altijd de juiste woorden

‘Help, copyhelden, help! We proberen teksten te schrijven, maar ze sluiten niet aan bij wie we zijn of wat we uit willen stralen.’
Goed dat je onze hulp inschakelt. Het gebrek aan een goed uitgedachte en vastgelegde tone-of-voice is een grote bedreiging. Je doelgroep voelt zich niet aangesproken en je zielloze creaties belanden al snel op het overvolle kerkhof met nauwelijks gelezen online copy. Tijdens onze sessies achterhalen we wie jullie zijn en hoe jullie willen klinken. Je krijgt een passende stem en een werkbaar toondocument, waarmee je het karakterloze gevaar voortaan buiten de deur houdt.

Eindredacteuren met scherpe ogen en buitenaards taalgevoel

‘Kom snel! Onze teksten halen niet het gewenste niveau.’
Tsjak! Een streep door een kromme zin. Zoef! Weer een onnodig woord weggeschaafd. Paf! Een strenge berisping voor een weinig creatieve alinea. Je teksten voldoen aan al je eisen als wij de eindredactie doen. We nemen het op tegen grammaticaschurken als de dt-fout, contaminatie en tangconstructie en we maken korte metten met het ‘t-is-wel-prima-zo-monster.

Schrijf wijzer met een schrijfwijzer

Er werken heel veel mensen aan copy, maar iedereen doet wat anders. Paniek!’
Nergens voor nodig. We herstellen de orde voor je. Jij vertelt ons je eisen en wensen voor teksten, wij combineren dat met onze kennis en ervaring. Een overzichtelijke schrijfwijzer maakt het iedereen makkelijker in het tekstuele gareel te blijven.

Copywriters die zich moeiteloos aanpassen

‘Aaaah. Tijd probeert ons een hak te zetten. We krijgen onze teksten nooit af.’
We knopen onze cape om en vliegen jouw kant op. Voor je het weet zitten we vlammende teksten uit ons toetsenbord te rammelen. Campagnes, nieuwsbrieven, webpagina’s, blogs: laat het maar aan ons over. Meerdere doelgroepen of een hele specifieke tone-of-voice? Geen probleem. Naast creativiteit is aanpassingsvermogen onze belangrijkste superkracht.

Trainers die je laten vliegen

‘Ik vind het heel fijn als jullie helpen, maar we moeten het ook zelf kunnen.’
Je hebt helemaal gelijk. De strijd tegen doorsnee en inefficiënte copy winnen wij ook niet alleen, dat doen we samen. Met groepstrainingen en een-op-een-begeleiding smeden we voor jou je eigen superheldenteam, volledig in staat zelf hoogwaardige copy te schrijven. Kunnen wij weer verder met het redden van andere bedreigde websites, apps en socialmediakanalen.

Toch weer in gevaar? Je hoeft maar te roepen. Of bellen…

Dit zijn onze copyhelden

Rick Stet

Toonspecialist en copywriter

Eenheidsworst? Vindt Rick sneu. Sneuer nog dan een zwartgeblakerde supermarktworst met een klodder whiskysaus. Dus trekt hij dagelijks ten strijde. Tegen eenheidsworst en clichés. Voor originaliteit.

Anemone van Arcken

Eindredacteur en copywriter

Deze copywriter heeft een vlotte pen. En niet zomaar eentje. Vergelijk het met zo’n balpen met 10 kleuren. Anemone kiest voor elke organisatie en doelgroep het juiste ‘kleurtje’. Ook helpt ze jouw team om hetzelfde te doen. Bijvoorbeeld door collega’s te begeleiden of door een tone-of-voice of schrijfwijzer op te stellen.

Tim Treurniet

Copywriter

Wat hebben Hans Kazan en Tim gemeen? Ze kunnen toveren. De één met kaarten en ringen, de ander met woorden. Zet Tim achter zijn toetsenbord en je krijgt creatieve content die perfect past bij jouw stem. Het is magisch. Maar hoe doet ‘ie het?

Jireël Verhage

Copywriter

Een valse gitaar maakt Jireël verdrietig. De toon van een bedrijf die niet lekker overkomt ook. Door zijn inlevingsvermogen raakt hij snel de juiste snaar en vindt hij het juiste ritme. Zo maakt hij knallende copy. Altijd goed (af)gestemd.

Cases