contact Menu

content management

Regie over je content en optimale inzet van je CMS

Lijkt je contentmanagement op een rommelzolder? Wij organiseren je content als een ware opruimgoeroe. Dan heb jij overzicht. En heeft jouw content weer alle ruimte om te inspireren.

We pakken meteen alles aan

Projecten of een vast team

We kennen elk CMS

We pakken meteen alles aan

Contentmanagement is niet alleen maar knippen en plakken. Het is ook overzicht hebben in je CMS. Wij zorgen voor een heldere structuur en duidelijke contentplanning. We bewaken de kwaliteit van je content en schakelen met stakeholders en redacteuren. Daarbij verliezen we jouw wensen en doelen niet uit het oog. En natuurlijk zorgen we dat die structuur blijft, ook als wij weer weg zijn.

Projecten of een vast team

We zijn er voor je als je extra handjes nodig hebt, maar ook voor de grotere projecten. Puilt je beeldbank uit met stockfoto’s? Is je CMS aan een grote schoonmaak toe? Wij trekken met alle liefde onze schoonmaakhandschoenen aan. Wil je je nooit meer ergens zorgen over maken? Dan leveren we gewoon een compleet team dat het alledaagse werk bij jou op locatie overneemt. Zo lang als je wilt.

We kennen elk CMS

Met onze jarenlange ervaring hebben we al veel verschillende CMS’en voorbij zien komen. We weten hoe het werkt, snappen de techniek en stellen de mogelijkheden van jouw CMS af op jouw wensen en doelen. Lijkt iets technisch onmogelijk? Dan denken we mee en zoeken naar een oplossing. Want ‘kan niet’, kennen we niet.

Onze werkwijze

Net als een opruimgoeroe ruimen we niet alleen maar op. We zetten een systeem op zodat het opgeruimd blijft. We werken altijd het liefst op locatie, zodat we zichtbaar zijn en weten wat er speelt. En bij elk project nemen we de volgende stappen:

  • We onderzoeken waar de knelpunten liggen. Is je CMS rommelig? Mist er metadata? Is je content niet toegankelijk? Staan er pagina’s met verouderde content online? We achterhalen waar het probleem ligt, en zoeken naar een oplossing.
  • We scheppen orde. Door de mappenstructuur in je CMS te herorganiseren. En door de juiste tags aan de juiste pagina’s te hangen. Zo is je content toegankelijk en vindbaar en je CMS weer overzichtelijk.
  • We delen onze kennis. We gaan natuurlijk niet zomaar weg als de orde is hersteld. We zorgen voor een nieuw werkproces waar jouw team mee uit de voeten kan. Ook laten we handleidingen, contentkalenders en templates achter. En trainen en begeleiden we het team, zodat zij het CMS op hun duimpje kennen.

Wij zijn de contentmanagers

Ariënne de Vreugd

Sr. webredacteur en eindredacteur

Het beste contentmanagementteam is een geöliede machine. Daar zorg ik graag voor als coördinerend contentmanager. Altijd met een lach en oog voor detail. Door efficiënte workflows, de juiste kennis over het cms en afgestemde templates en richtlijnen staat jouw content strak op de website.

Marianne Resoort

Sr. Contentspecialist

Als specialist digitale toegankelijkheid geef ik trainingen over de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Ik heb een passie voor inclusiviteit en word blij van websites zonder obstakels. Zo help ik organisaties om hun content geschikt te maken voor alle online gebruikers: met én zonder beperking.

Wie we al hielpen