contact Menu

Webredactie

Het kloppend hart van je contentteam

Redactieprocessen lopen niet lekker. Of je content is niet top. Herkenbaar? Wij blazen je contentteam en content nieuw leven in. Zo doen wij dat.

We halen het beste uit je redactieproces

We hebben de kennis om je content te maximaliseren

We grijpen kansen voor verbetering aan

We halen het beste uit je redactieproces

Zelfs het beste contentteam kan soms een steuntje in de rug gebruiken. We worden onderdeel van je team en kijken waar het beter kan. We inventariseren de huidige werkwijze, identificeren kansen voor verbetering en implementeren deze. Waar nodig trainen we je team. Zo brengen we je content blijvend op sterkte.

We hebben de kennis om je content te maximaliseren

Wij zijn echte manusjes-van-alles wat content betreft. We hebben brede kennis van B1-schrijven, SEO, toegankelijkheid en verschillende cms’en. En we weten hoe we die kennis moeten inzetten. Met onze kennis van SEO zorgen wij bijvoorbeeld dat je content beter vindbaar is. En voor het gemak schrijven we de tekst meteen in B1, zodat je content goed leesbaar is voor elke doelgroep.

We grijpen kansen voor verbetering aan

We pakken onze stethoscoop erbij om de gezondheid van je werkwijzen en content in kaart te brengen. Zien we kansen voor verbetering? Dan grijpen we die vol enthousiasme aan. Of het nu gaat om de verbetering van je navigatiestructuur, teksten of communicatie tussen personen. Wij gaan aan de slag om zo efficiënt mogelijk content te creëren en optimaliseren.

Onze aanpak

We zorgen voor de reanimatie van je contentteam en content. En nadat we ze nieuw leven hebben ingeblazen, zorgen we er ook voor dat ze gezond blijven. Dit doen we op de volgende manier:

  • We gaan in gesprek en inventariseren je huidige werkwijze. Wie is verantwoordelijk voor welke delen van het redactieproces? Loopt de communicatie soepel? Heeft iedereen de benodigde kennis in huis? We zorgen voor een heldere contentplanning en een afgestemd redactieproces.
  • We brengen je content onder de aandacht. We plaatsen je content op de juiste plek in de navigatiestructuur en zorgen dat het op alle relevante plekken op je website en op andere kanalen terechtkomt.

Onze specialist

Lotte Bottema

Sr. Webredacteur

Als webredacteur zet ik klantvragen om tot content. Met webpagina's die de lezers aanspreken en snel en eenvoudig antwoord geven op hun zoekvraag. Ik schrijf toegankelijke en vindbare teksten die aanzetten tot actie.

Wie we al hielpen