contact Menu

online projectleiding

Jouw project in goede handen

Van kick-off tot champagne regelen we jouw complete online project. Stevig in de regisseursstoel blijven we binnen tijd en budget. En geven je vertrouwen dat het goed komt.

Content staat centraal

Op zoek naar verbinding

Het komt altijd goed

Content staat centraal

Waarmee breng je de boodschap over van jouw website? Precies. Met content. Daarom zetten wij content centraal in het samenspel met design en techniek. Hoe we dat doen? We nemen content als startpunt. Stellen je vragen over de boodschap die je wil overbrengen. En kijken naar wat je wil bereiken bij welke doelgroepen. Daarna adviseren we over verdere keuzes. Ook bij een contentmigratie.

Op zoek naar verbinding

Stakeholders, teamleden, mensen met verschillende expertises. Bij een groot project heeft iedereen een ander belang. Lastig? Nee, hoor. Wel uitdagend, maar dat vinden wij juist leuk. We zorgen ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit doen we door iedereen te betrekken, een stem te geven en teamsessies te houden. Samen halen we de eindstreep.

Het komt altijd goed

Een groot project is spannend, dat snappen we. Hoe geven we je toch het vertrouwen dat het goed komt? Veel praten, luisteren, samenvatten en vooral: doorvragen. Ook hebben we vaste formats voor de planning en begroting, en stellen je constant op de hoogte van de voortgang. En komen we hordes tegen onderweg? Dan sturen we bij als dat nodig is.

De methode die past bij jou

Elk bedrijf is anders. Daarom hebben wij ervaren projectleiders die putten uit verschillende methodieken. Zo kiezen ze een methodiek die past bij jouw bedrijf. Welke vaste elementen we wel hanteren?

  • We zijn er van begin tot eind. Om een project tot een goed einde te brengen, moet je weten wat er speelt. Dat lukt niet van een afstandje, wel van dichtbij. Wij maken daarom vanaf het begin deel uit van het team. Tot het einde.
  • We werken vanuit projectdoelen. In een eerste gesprek achterhalen we het projectdoel, gewenste resultaat, de succesfactoren, risico’s en uitdagingen en leggen deze vast.
  • We hebben vaste formats. Voor de planning, het vaststellen van de begroting en het bijhouden van het budget. Ook beleggen we de rollen en verantwoordelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wij zijn de projectleiders

Laura van Zutphen

Projectleider & Contentcoördinator

Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme en gezonde kritische blik maak ik een sport van het goed en op tijd opleveren van een project. We doen het samen, dus communicatie, alle neuzen dezelfde kant op én een heldere planning zijn voor mij prioriteit nummer één.

Erik Pot

Projectleider & Contentcoördinator

Ik krijg energie van plannen, organiseren en coördineren. Samen met een gedreven team een online project tot een succes maken, daar ga ik voor. Binnen de deadline, met heldere communicatie en veel enthousiasme.

Project-succesverhalen