contact Menu

Communicatie advies

Van plan tot communicatiestrategie

Of het nu gaat om een nieuw project, een interne wijziging of een uitdaging op het gebied van branding. Alles valt of staat met goede communicatie. En onze communicatieadviseurs weten precies hoe je dit aanpakt. Van plan tot strategie. En van uitvoering tot aansturing.

We zijn veelzijdig

We geven richting

We houden van een uitdaging

We zijn veelzijdig

Van contentmanagement tot contentmarketing en van webredactie tot een socialmediastrategie. Onze communicatieadviseurs zijn van alle markten thuis. Zodat geen kanaal wordt overgeslagen. Laat ons los binnen de wereld van online communicatie en we zorgen dat de content voor je werkt.

We geven richting

Alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen. Lastig? Snappen we. Het is belangrijk dat je iedereen doorlopend betrekt bij nieuwe plannen of veranderingen. Maar dat vraagt tijd, organisatiesensitiviteit en kennis van stakeholdermanagement. En raad eens? Dat hebben we.

We houden van een uitdaging

We houden van ons vak en verdiepen ons graag in nieuwe bedrijven, sectoren en communicatievraagstukken. En daarin gaan we geen uitdaging uit de weg. Door ervaring en bevlogenheid vinden we snel onze draai.

Onze communicatieadviseur

Silvija van Dalen

Sr. Webredacteur en communicatieadviseur

Werken aan een contentstrategie of het maken van content, daar word ik het meest blij van. Om preciezer te zijn: jouw organisatie helpen met online communicatie, van contentstrategie tot contentcreatie, dáár word ik het meest blij van. Dat doe ik als communicatieadviseur, webredacteur en eindredacteur. Hoe je me ook noemt, ik help je graag verder.

Onze werkwijze

Hoe pakken we dat aan? Zo:

We leren de organisatie en het speelveld kennen

Wat speelt er precies? Waar staat de organisatie voor en wat willen we vertellen? Wie is de doelgroep? Wat is het doel? En wie zijn belangrijke betrokkenen? Binnen no time weten wij van de hoed en de rand. We weten precies bij welke afdelingen, collega’s en stakeholders we moeten zijn om de juiste kennis te vergaren. En wat welke doelgroep nodig heeft om de boodschap over te brengen? Dat hebben wij zó uitgevonden.

We geven advies en stellen een plan op

Na een grondige verkenning van de situatie hebben we alle ingrediënten om er iets moois van te maken. Op basis van de bestaande communicatiestrategie maken we een strak communicatieplan. Met heldere planning. En we weten precies wie we bij het plan moeten betrekken. Iedereen aan boord? Dan kunnen we los!

We sturen aan en voeren uit

We gaan natuurlijk het liefst zelf aan de slag met ons advies. Op basis van aansturing én lekker meewerkend. Met heldere planning en coördinatie zorgen we dat alles op rolletjes loopt. Ook als we weer weg zijn. Van brochures tot webinars en van socialmediaposts tot landingspagina’s. Met onze uitgebreide kennis van online communicatie, zorgen we dat we de juiste snaar raken bij de juiste mensen. In B1, toegankelijk en natuurlijk met een sprankeltje Presenter.

Wie we al hielpen