contact Menu

content marketing

Bouwen aan vertrouwen met waardevolle content

Weet je wie jouw klanten zijn? Hoe je ze bereikt en bindt aan jouw merk? Onze contentmarketeers stellen je graag aan je klanten voor. En bouwen samen met jou aan een langdurige relatie.

Contentmarketing: wat is het?

Contentmarketing is het ontwikkelen van waardevolle online content en campagnes. Met de juiste content op het juiste moment willen we jouw doelgroep écht helpen. We wakkeren interesse aan en bouwen met elk blokje content verder aan een duurzame relatie. Goed voor je klanten én voor jouw online bereik.

Leer je klant kennen

Bouwen met content

Automatisch betrokken

Leer je klant kennen

Dat is stap 1. Wij brengen je doelgroep in kaart met een gebruikersonderzoek en werken de resultaten uit in persona’s. Zo weten we wie jouw klanten zijn, waar we ze kunnen vinden en hoe we ze overtuigen dat jouw product precies is wat ze nodig hebben.

Bouwen met content

Op basis van het gebruikersonderzoek stippelen we de ideale customer journey, campagne of strategie uit. We adviseren, plannen en monitoren welke middelen en kanalen we wanneer inzetten. En maken content waar je doelgroep écht iets aan heeft. Daarbij denken we niet alleen in blogs en whitepapers, maar ook in video’s en podcasts.

Automatisch betrokken

Een nieuwe klant is niet zomaar een trouwe klant. Je moet laten blijken hoe blij je met ze bent, zoals in elke goede relatie. Met een goed ingerichte marketing automation systeem geef je de aandacht die je klanten verdienen. Wij richten het systeem van A tot Z voor je in, zodat je elkaar niet meer uit het oog verliest.

Onze werkwijze

Met onze methode geven we contentmarketing een vaste plek binnen jouw organisatie. Van onderzoek en advies tot contentcreatie en evaluatie: samen gaan we voor effectieve contentmarketing.

  • We onderzoeken en analyseren. Met een Discovery & Goalsetting pluizen we uit wat je precies wilt bereiken met contentmarketing. Wanneer is het een succes voor jou? En zijn je klanten het daarmee eens? Dat checken we met een doelgroeponderzoek.
  • We stippelen een route uit. De uitkomsten van die onderzoeken leggen we vast. Bijvoorbeeld in een strategie. Heb je alleen een customer journey of concreet campagneplan nodig? Ook dat doen we graag.
  • We richten in, voeren uit én sturen bij. Heb je extra handjes nodig? Onze contentmarketeers hebben al veel campagnes tot een goed einde gebracht. Van coördinatie tot uitvoering. Ook evalueren we de resultaten en sturen bij als dat nodig is.

Wie we al hielpen