contact Menu

content marketing

Voed je klant met waardevolle content

Weet je wie jouw klanten zijn? Hoe je ze bereikt en bindt aan jouw merk? Onze contentmarketeers stellen je graag aan je klanten voor. En voeden je klanten met content die ze écht verder helpt.

Leer je klant kennen

Voeden met content

Optimaliseren waar nodig

Leer je klant kennen

Dat is stap 1. Wij brengen je doelgroep in kaart met klantinterviews en klantdata. De resultaten verwerken we tot persona’s. Zo weten we wie jouw klanten zijn, waar we ze kunnen vinden en hoe we ze overtuigen dat jouw product precies is wat ze nodig hebben.

Voeden met content

Op basis van het klantonderzoek stippelen we de ideale Content Journey, campagne of strategie uit. We adviseren, plannen en monitoren welke middelen en kanalen we wanneer inzetten. En maken content waar je doelgroep écht iets aan heeft. Daarbij denken we niet alleen in blogs en whitepapers, maar ook in video’s en podcasts. Maar net waar jouw klant trek in heeft.

Natuurlijk houden we rekening met SEO, UX, conversieoptimalisatie en geschikte designs. Alles voor het behalen van jouw hoofddoel. Of dat nu gaat om leads, sales of informatie delen.

Onze werkwijze

Met onze Content Journey-methode geven we contentmarketing een vaste plek binnen jouw organisatie. Van onderzoek en advies tot contentcreatie en evaluatie: samen gaan we voor effectieve contentmarketing.

  • We onderzoeken en analyseren. Met een Discovery & Goalsetting-sessie pluizen we uit wat je precies wilt bereiken met contentmarketing. Wanneer is het een succes voor jou? En zijn je klanten het daarmee eens? Dat checken we met een klantonderzoek.
  • We stippelen een route uit. De uitkomsten van die onderzoeken leggen we vast. Bijvoorbeeld in een strategie of Content Journey Map. Heb je alleen persona’s of concreet campagneplan nodig? Ook dat doen we graag.
  • We richten in, voeren uit én sturen bij. Heb je extra handjes nodig? Onze contentmarketeers hebben al veel campagnes tot een goed einde gebracht. Van coördinatie tot uitvoering. Ook evalueren we de resultaten en sturen bij als dat nodig is.

Download de gratis Content Journey Map

Ik wil waardevolle content maken

Wie we al hielpen