contact Menu

content marketing

Met content je relaties onderhouden

Contentmarketing is als het opbouwen of herstellen van een huwelijk. Wij zijn de relatietherapeuten die je laten zien hoe je met attente contentmarketing het vuur laat oplaaien of terugbrengt.

Waardevolle content voor je doelgroep

In een goede relatie moet je blijven investeren, met een eenmalig bosje bloemen red je het niet. Succesvolle contentmarketing, of uitgebreider nog: inbound marketing, kost tijd, energie en – laten we eerlijk zijn – geld.

Je wilt dat je doelgroep altijd aan je denkt, in welke fase van hun klantreis ze ook zitten. Je moet daarom relevant zijn en content bieden waar ze je dankbaar voor zijn. Wij zijn er om je daarbij te ondersteunen. Of je kunt het helemaal aan ons overlaten en de contentmarketing uitbesteden.

We helpen je met:

Contentmarketing met resultaat

Samen werken we aan jouw relatie met je doelgroep. We kijken naar je verwachtingen en potentie, daarna stellen we realistische doelen. Om de gewenste resultaten te halen, werken onze specialisten nauw met jou samen. We onderhouden al het contact met je doelgroep of geven instructies hoe je het zelf doet. Hoe intensief onze hulp bij contentmarketing is, ligt aan jouw wensen.

Inbound marketing en marketing automation

Wie echt attent en relevant wil zijn, tilt de inbound marketing naar een hoger niveau met een marketing-automationtool. Hebben wij ook verstand van. Van implementatie en inrichting tot optimalisatie. En zoals altijd doen we dat samen met jou. Daardoor passen de contentmarketing, de inbound marketing en de marketing automation als baboesjka-poppetjes perfect over elkaar en is jouw doelstelling de kern.

We zijn een erkend partner van Hubspot, en hebben ook ervaring met:

  • Act-on
  • Adobe Digital Marketing Suite
  • Eloqua
  • Pardot (Salesforce)

We hebben al heel wat relaties tussen bedrijf en doelgroep laten opbloeien. We helpen jou ook graag aan een stomende romance.

Precies wat ik nodig heb

Mooi. We komen je graag helpen. Of je nu tijdelijke hulp nodig hebt, of al je contentmarketing uit handen wil geven.

Onze blogs over contentmarketing

Bekijk onze artikelen
Contentmarketing bij goede doelen: geef om je gevers

Contentmarketing bij goede doelen: geef om je gevers

Bekijk artikel
Zo maak je in e-mails het verschil met content

Zo maak je in e-mails het verschil met content

Bekijk artikel
Deep dive: De beste KPI’s voor je contentmarketing- en e-commercedoelstellingen

Deep dive: De beste KPI’s voor je contentmarketing- en e-commercedoelstellingen

Bekijk artikel