contact Menu

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Je content vindbaar en zichtbaar

Van praktische analyses en strategisch SEO-advies tot het maken en optimaliseren van relevante kwaliteitscontent. Zo zorgen we dat je website goed vindbaar blijft in de zee van zoekresultaten.

Kwaliteitscontent eerst

De juiste zoekwoorden

Samen werken aan SEO

SEO webinar

Een zoekwoordenanalyse bevat vaak semi-relevante woorden met hoge volumes. Wat doe je daarmee? In het webinar ‘Hengelen naar haakjes: van generieke zoekwoorden naar unieke content’ vertelt Jadwiga hoe ze voor ASN Bank deze woorden vertaalde naar relevante en goed rankende content.

Kijk het webinar terug

Kwaliteitscontent eerst

Zoekmachineoptimalisatie onnodig? Zeker niet. Grote kans dat je bezoekers vooral googelen om je content te vinden. Maar waar let Google op? Goed geschreven, relevante en gebruiksvriendelijke teksten. Teksten waar je doelgroep écht iets aan heeft. Daarom geloven wij dat SEO begint met het maken van goede content. En met onze achtergrond weten we precies hoe dit moet.

De juiste zoekwoorden

Weten welke informatie je doelgroep zoekt? Dat zoeken we voor je uit. We vertalen zoekwoorden naar concrete zoekintenties. We zorgen ervoor dat je beter rankt in Google en je content tussen de zoekresultaten uitspringt. We houden rekening met wat wel én niet kan. En kijken verder dan alleen SEO. Conversieoptimalisatie en gebruiksvriendelijkheid zitten altijd in ons achterhoofd.

Samen werken aan SEO

We verplaatsen ons in jouw organisatie, maar behouden een waardevolle frisse blik. We optimaliseren niet enkel je teksten, maar denken mee en stellen kritische vragen. We komen op locatie en begeleiden je team in de wereld van SEO. We maken richtlijnen en checklists en zorgen ervoor dat iedereen het belang van goede vindbaarheid begrijpt.

SEO en AI

Artificial Intelligence negeren? Dat is geen optie. Maar soms valt de kwaliteit van gegenereerde content zwaar tegen. Vooral wanneer je niet zeker weet waarnaar je op zoek bent, of weinig van het onderwerp afweet.

Het werken met tools zoals ChatGPT, Jasper.ai of Bard is daarom een nieuwe expertise. En door de AI-ontwikkelingen te omarmen, hebben wij ‘m aardig onder de knie.

Onze SEO-methode die werkt

Wij vinden dat SEO begint bij het maken van goede content. We doorgronden de doelgroep en hun zoekintenties om zo heldere content te maken die hoog rankt, overtuigt en converteert.

  • We analyseren. Je huidige content, concurrenten en posities. We kijken naar wat al goed gaat en beter kan.
  • Geven strategisch advies. Op basis van inzichten in je content en techniek. En maken een werkbaar plan om je doelen te bereiken.
  • Gaan aan de slag. We schrijven relevante teksten en gaan voor kwaliteit. We geven trainingen zodat iedereen de SEO best practices kent.
  • En evalueren. We onderzoeken of we de doelen en resultaten behalen en sturen bij als dat nodig is. Want het kan altijd beter.

Gratis SEO quickscan

Help mij met SEO

Wij zijn de SEO-specialisten

Jadwiga Peters

Sr. SEO-consultant

Jadwiga is Sr. SEO-consultant. Ze heeft onder andere ASN Bank, Philips, HKU en FNV geholpen met hun SEO-vraagstukken. “SEO is een strategisch spel, met veel knoppen waaraan je kunt draaien.”

Lisette van Marle

SEO-copywriter

On-page SEO kent geen geheimen voor Lisette. Gewapend met de juiste zoekwoorden en relevante content zorgt ze er voor dat jouw pagina’s scoren bij bezoekers én zoekmachines. Deze frisse wind helpt je graag bij het optimaliseren van productpagina’s, blogs, FAQ’s, adviespagina’s of webshops. Voor vindbaarheid en kwaliteit.

Reinder Suijker

SEO-consultant

Zijn werkende leven begon ooit in de PR, maar gaandeweg kwam Reinder via contentmarketing uit bij SEO. Met uitdagingen in het grijze gebied tussen content en techniek maak je hem blij. Waar kan hij jou bij helpen?

Wie we al hielpen