contact Menu

SEO quickscan

Laat een gratis SEO scan doen door een ervaren SEO-specialist

Op een organische manier hoger in Google komen én blijven kan een uitdaging zijn. Hoe staat het nu eigenlijk met je vindbaarheid? Waar zoekt je doelgroep naar? Zijn je blogs wel relevant genoeg? Een gratis SEO quickscan is een goed startpunt om kansen te ontdekken.

Help mij met SEO

Krijg inzicht in je vindbaarheid met een SEO check op maat

Heb je problemen met indexatie? Dubbele content? Veel 404 pagina’s? Of schrijf je netjes voor iedere pagina een unieke metadescription maar worden deze niet getoond door Google? We zoeken het voor je uit. In de SEO scan lichten we een aantal opvallende zaken uit waarvan wij denken dat dit beter kan.

Dit levert een SEO check op

Je krijgt een korte omschrijving wat het effect is als je niets doet én wat het je kan opleveren als je wat technische verbeteringen oppakt. Zien we mogelijkheden om de content te verbeteren? Door een beter content design of een scherpere tekst? Ook dat lees je terug in onze SEO-scan. We kiezen een pagina uit en laten je zien hoe wij dit zouden doen.

Maak kennis met onze SEO-specialisten

Bij Presenter weten we wat goede content is. En we zijn overtuigd dat dit soort content bij SEO het verschil kan maken. Want SEO-content maken is meer dan de zoekwoorden in een tekst verwerken.

We zijn experts op het gebied van content. Onze SEO-specialisten hebben ervaring als copywriter, contentmanager en contentmarketeer. Juist die ervaring is waardevol in het maken van content die aansluit bij het zoekgedrag van je doelgroep én die goed in Google scoort. En de techniek? Ook die kennis hebben we in huis om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. We helpen je graag!

Binnen 7 werkdagen krijg je een reactie

Wij staan voor je klaar

We helpen je graag met je SEO-vraagstukken. Heb je vragen over onze unieke SEO-aanpak of heb je een specifieke uitdaging op het gebied van zoekmachine-optimalisatie? Neem dan contact op met Jadwiga. We denken graag vrijblijvend met je mee.