contact Menu

Social Media

Sociaal zijn doe je samen

Social media. Ze bieden je een gouden kans om de marketingdoelen van je organisatie te behalen en een duurzame relatie met je doelgroep op te bouwen. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of levert social je nog weinig op? Wij helpen je op weg.

Steun op elk vlak

Een scherp plan voor maximale impact

Voldoende capaciteit en de juiste expertise

Steun op elk vlak

Halve maatregelen, daar doen we niet aan. Wij steken de handen uit de mouwen en steunen je op elk vlak. Precies op het gebied waar jij behoefte aan hebt. Of het nu gaat om een social media campagne, analyse, doelgroeponderzoek, strategie, optimalisatie of planning. Extra handen nodig? Onze creatieve specialisten creëren socialmediaposts met de stem van jouw organisatie.

Een scherp plan voor maximale impact

Je bent druk met social. Maar wat levert je inspanning eigenlijk op? Wij onderzoeken wat voor jouw kanalen de beste strategie is. Die strategie vertalen we naar een concreet plan van aanpak met een focus op Key Perfomance Indicators (KPI’s). Zo weet je team precies wat er moet gebeuren om bij dat puntje op de horizon te komen.

Voldoende capaciteit en de juiste expertise

Wij brengen in kaart wat je nodig hebt om doelgericht je kanalen te onderhouden. Zijn er genoeg handjes in het bestaande team? Hebben de juiste mensen de juiste rol? Heeft het team extra training nodig om de doelen te halen? We spotten waar de machine een druppeltje olie nodig heeft en helpen je uit de brand. Alles om jouw social media te laten schitteren.

Dit doen we voor je

  • We analyseren. We voeren een analyse uit, waarbij we kijken naar de status van je kanalen en je huidige doelstellingen. Daarnaast luisteren we naar wat jouw doelgroep op social media bezighoudt en wat mensen over jouw organisatie zeggen.
  • We adviseren. Op basis van onze analyse adviseren we je hoe je social het beste inzet voor jouw organisatie. Samen schrijven we een haalbaar en concreet plan, inclusief meetbare KPI’s.
  • We voeren het uit. Zoek je creatieve handjes? Een training op maat? Of heb je behoefte aan begeleiding of ondersteuning van je eigen team? Wij helpen je om jouw socialmediakanaal naar het gewenste niveau te tillen.
  • We rapporteren. Nu komt het erop aan. Hoe presteert je content? Wat werkt goed en wat werkt minder voor jouw doelgroep? Het is een constant proces van analyseren, leren en optimaliseren. Wij kijken, luisteren en rapporteren over de impact van jouw inspanningen. Zodat jij een duurzame relatie met je volgers krijgt. Like.

Bekijk onze Checklist Social media

Download hem gratis

Wie we al hielpen