contact Menu

Social media

Laat je kanalen weer schitteren

Je hebt allerlei opgetuigde socialmediakanalen, maar twijfelt of je overal aan gedacht hebt. Logisch, er komt ‘n boel kijken bij social media beheer. Met de Checklist neem je die twijfel weg.

Download de Checklist Social media

Wat je vindt in de checklist

Je ene TikTokfilmpje gaat viraal, de ander blijft hangen op een handjevol views. Je bekijkt iedere dag de statistieken van je LinkedInposts, maar hebt geen idee wanneer je tevreden mag zijn. Je Instagramposts zijn op zichzelf prachtig, maar je grid is rommelig. Waar je dan ook tegen aanloopt: het is tijd voor verheldering. Scherp krijgen waar je aan moet denken om je social media te verbeteren.

In de Checklist Social media krijg je 11 punten die horen bij succesvolle kanalen scherp op het netvlies. Opgesplitst in drie categorieën:

  • De basis. Waar denk je aan om de basis van je kanalen op orde te krijgen?
  • Je strategie. Wat is onmisbaar in jouw strategie om je marketingdoelen te behalen?
  • Op social media ben je digitaal sociaal. Hoe regel je dat?

Het verschilt per organisatie welke kanalen je inzet, wie je aanspreekt en welke doelen je ermee wil bereiken. Zie de checklist daarom als zijwieltjes om rechtop te blijven – uiteindelijk moet je nog zelf trappen en sturen.

Download de Checklist Social Media en check of je alles uit je socials haalt.

Social media quickscan

Wil je weten wat onze socialmediaspecialisten van jouw kanaal vinden? Vraag een gratis quickscan aan en ontvang de tips en tops in je mailbox.

Ja, ik wil een gratis quickscan

Wie we hielpen met social media