contact Menu

Social Quickscan

Je wilt je social media naar een hoger niveau tillen, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Dan is het handig om te weten wat de huidige stand van zaken is van je socialmediakanaal. Maar hoe breng je dat in kaart? Welke statistieken doen ertoe en wat betekenen ze? De gratis social media quickscan is een goed startpunt. Hiermee laten we jou zien hoe sociaal jouw organisatie is.

Ik wil inzicht in mijn social media kanaal

Krijg inzicht en overzicht van jouw sociale status

We maken een korte analyse van de status van je socialmediakanaal. Wat doet je organisatie nu op social media, wat is het effect hiervan, en benut je alle kansen? En vooral: hoe kan het beter?

Dit levert een social media quickscan jou op

We bespreken de analyse met je. En natuurlijk krijg je onze bevindingen in de mail. Hierin lees je concrete tips en aanbevelingen, zodat je meteen aan de slag kunt met een aantal quick wins. Heb je daarin begeleiding nodig? Geen probleem. De quickscan vormt een goed startpunt voor een uitgebreidere analyse of een socialmediastrategie. En daarmee helpen wij je graag. Of download onze Checklist Social media. Voor nog meer handvatten om je socials naar een hoger niveau te brengen.

Maak kennis met onze socialmediaspecialisten

Onze specialisten weten hoe ze goede online content maken. Content die niet alleen de aandacht van je volgers trekt in een overvolle tijdlijn, maar ze ook aan je merk verbindt. En die verbinding zorgt ervoor dat volgers uiteindelijk ambassadeurs worden van je merk. Dat wil je en daar helpen we je graag mee. Bekijk wat we je kunnen bieden.

Wij staan voor je klaar

Heb je grootse plannen voor jouw socialmediastrategie, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je behoefte aan extra krachten? Neem contact op met Erik.