contact Menu

Social Quickscan

Je wilt je social media naar een hoger niveau tillen, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Dan is het handig om te weten wat de huidige stand van zaken is van je socialmediakanaal. Maar hoe breng je dat in kaart? Welke statistieken doen ertoe en wat betekenen ze? De gratis social media quickscan is een goed startpunt. Hiermee laten we jou zien hoe sociaal jouw organisatie is.

Ik wil inzicht in mijn social media kanaal

Krijg inzicht en overzicht van jouw sociale status

We maken een korte analyse van de status van je socialmediakanaal. Wat doet je organisatie nu op social media, wat is het effect hiervan, bereik je je doelgroep en wat vindt de doelgroep van jou? En vooral: hoe kan het beter?

Dit levert een social media quickscan jou op

Je ontvangt onze analyse in je mailbox. Hierin lees je concrete tips en aanbevelingen, zodat je meteen aan de slag kunt met een aantal quick wins. Heb je daarin begeleiding nodig? Geen probleem. De social media quickscan vormt een goed startpunt voor een uitgebreidere analyse of een socialmediastrategie. En daarmee helpen wij je graag.

Maak kennis met onze socialmediaspecialisten

Onze specialisten weten hoe ze goede online content maken. Content die niet alleen de aandacht van je volgers trekt in een overvolle tijdlijn, maar ze ook aan je merk verbindt. En die verbinding zorgt ervoor dat volgers uiteindelijk ambassadeurs worden van je merk. Dat wil je en daar helpen we je graag mee. Bekijk wat we je kunnen bieden.

Wij staan voor je klaar

We helpen je graag. Of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt of op zoek bent naar een lange samenwerking. We komen er samen uit. Heb je vragen of wil je meer weten over Presenter? Neem dan contact op met Erik.