contact Menu

Content Conference

Hét event over content

De optimale copy. De beste SEO. Het ultieme gebruik van AI. Leer erover op de Content Conference, op 30 mei 2024 in het Beatrix Theater Utrecht. Frankwatching en Presenter regelen het, jij komt je horizon verbreden.

Hoe je het ook maakt, je wil content die werkt. Content die informeert, inspireert of converteert. Content die vindbaar is, toegankelijk en inclusief. Content die de aandacht trekt, tot de verbeelding spreekt en overtuigt. Dat verandert nooit.

Werk je met content en wil je dat jouw content werkt – met of zonder hulp van AI? Kom op 30 mei naar de Content Conference in het Beatrix Theater Utrecht. Een dag vol inspirerende keynotes, realistische cases en praktische workshops. Met sprekers van onder andere Zeeman, Schiphol, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Rijksuniversiteit Groningen en natuurlijk Presenter.

Tickets Content Conference 2024

“Leer ik wel wat nieuws?”

Eén ding is zeker: op de Content Conference ga jij je niet vervelen. Je duikt in een zee aan onderwerpen. Van socials tot SEO, van copywriting tot contentmarketing. Er is ruimte voor verbreding én verdieping, dus kies welke sessies je het meeste aanspreken. Zo leer je content optimaal in te zetten. Zodat jouw grafiekjes omhoog gaan, net als de mondhoeken van je doelgroep.

“Gaan AI-tools mij overbodig maken?”

Welnee. ChatGPT en co maken (voorlopig) ons leven vooral makkelijker. Daarom zijn er op de Content Conference genoeg sessies over de slimme inzet van generatieve AI voor je marketing en communicatie. Creatieve copy, juridische risico’s en het nieuwe SEO. Voor optimaal gebruik van AI.

“En hoeveel kunnen die sprekers mij vertellen?”

Laten we het zo zeggen: we zijn verbaasd als je zonder inspiratie of kennis het theater weer verlaat. Deze sprekers zitten ín hun vak, zien het als een ambacht. En al helemaal die twee van Presenter.

Sprekers vanuit Presenter

Jadwiga Peters

Sr. SEO-consultant

Jadwiga is sr. SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Ze helpt organisaties met het maken van goed vindbare en unieke content. De combinatie waar Google dol op is.

Jolijn de Blocq van Scheltinga

Copywriter

Jolijn is sr. Copywriter bij Presenter en heeft een achtergrond als journalist. Vanuit die ervaring helpt ze organisaties met het (beter) maken van hun teksten.

Hoe je met goede content vindbaar wordt in 2024

Kwaliteitscontent is belangrijker dan ooit om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Tegelijkertijd verandert er veel bij Google. EEAT, SGE, People First Content… Hoe speel je hier als webredacteur en copywriter op in? Wat is de invloed van AI? Wat kun je nu al doen? En wat verandert niét? Na deze sessie ben je up-to-date over SEO anno 2024.

De 7 journalistieke mantra’s voor de contentspecialist

Leuk is geen woord. Darlings zijn er om te killen. Uitroeptekens zijn het kwaad. De stelregels die er tijdens de studie journalistiek ingestampt worden, zijn ook waardevolle hulpmiddelen voor webredacteuren, copywriters en contentspecialisten. Wil jij ze leren? Of volgde je de studie en heb je zin in een feestje der herkenning? Kom naar de sessie.

Wist je dat...

  • …Frankwatching en Presenter de Content Conference vanaf de eerste editie samen organiseren?
  • …de Content Conference gemiddeld met een 7,7 wordt beoordeeld?
  • …de Content Conference voor alle contentprofessionals relevant is, onafhankelijk van je branche of expertise?
  • …Presenter je het hele jaar door over content bijschoolt?

 

Bekijk welke kennis we met je delen

Sparren over content?

Inspireert de Content Conference je om je content te versterken? Wij helpen je erbij. Of je vraag nu gaat over SEO, social media, conversational of online projectleiding. Neem contact op met Erik.