contact Menu

Content Conference

Hét event over content

Content leeft en content beweegt. En daar staan we bij stil. Op 1 juni 2023 organiseren we de derde editie van de Content Conference. Samen met Frankwatching. Het event met inspirerende sprekers uit de contentwereld. Over content die werkt. Live in de Jaarbeurs.

Voor wie?

Doen wat iedereen doet, of net even anders? Daar draait het om bij de Content Conference. In welke branche je ook werkt: jij wil content die aanslaat. En daar weten onze sprekers alles van. Onder andere ABN Amro, Consumentenbond en ChatGPT-experts nemen je mee in de contentwereld anno 2023. En ondertussen ontmoet je vakgenoten, uit het hele land. Leerzaam en gezellig dus.

Natuurlijk is er veel meer te doen. Meer sprekers, meer activiteiten en lekker eten. Het volledige programma vind je op de website van Frankwatching.

Hier wil je bij zijn. Misschien wel samen met je collega’s. Dat kan. Goed idee zelfs. De link hieronder wijst je de weg.

 

Tickets Content Conference 2023

Presenter spreekt

Eén van de kernwaarden van Presenter? “Wij geven, nemen en krijgen ruimte.” En zo is het ook op de Content Conference. We luisteren naar interessante sprekers, maar doen zelf ook een duit in het zakje. Dit keer is het podium van SEO-specialist Jadwiga en copywriter Jireël.

Slim metadata optimaliseren in 2023: wat doe je wel en niet?

Goede content is één, goed vindbare content is minstens zo belangrijk. Dat hoef je Jadwiga niet uit te leggen. Zij voelt, denkt en ademt SEO. En die kennis deelt ze graag. Daarom is ze een van de sprekers op de Content Conference. Jadwiga geeft praktische SEO-tips, waarmee je de concurrentie net een stapje voor bent. Want zeg nou eerlijk: wie wil er niet koploper zijn in Google?

Van merktaal naar werktaal – zo krijg je de hele organisatie mee

Ook woordkunstenaar Jireël laat van zich horen. Normaal met klinkende teksten op papier. Nu met gesproken woord op de Content Conference. Jireël is Senior Copywriter en toonontwikkelaar bij Presenter. En daar plukten organisaties als Mercedes-Benz Vans de vruchten van. Jireël hielp ze aan de juiste tone of voice, die doorgevoerd werd in de hele organisatie. Dat kun jij ook, met zijn tips op de Content Conference.

Jadwiga Peters

Sr. SEO-consultant

Jadwiga is Sr. SEO-consultant bij Presenter. Ze heeft onder andere ASN Bank, Philips, HKU en FNV geholpen met hun SEO-vraagstukken. "SEO is een strategisch spel, met veel knoppen waaraan je kunt draaien."

Jireël Verhage

Copywriter

Een valse gitaar maakt Jireël verdrietig. De toon van een bedrijf die niet lekker overkomt ook. Door zijn inlevingsvermogen raakt hij snel de juiste snaar en vindt hij het juiste ritme. Zo maakt hij knallende copy. Altijd goed (af)gestemd.

Terugblik Content Conference 2022

Inspirerend, leerzaam en gezellig. Dat waren de hoofdingrediënten van de Content Conference 2022. Die cocktail smaakte goed. En naar meer. Daarom doen we het in 2023 nog eens dunnetjes over. Met nieuwe ingrediënten, maar minstens zo lekker. Neem alvast een voorproefje met de hoogtepunten van vorig jaar.

Aan content geen gebrek

Waarom kwaliteit óf kwantiteit, als het ook allebei kan? Zo gaven we meerdere webinars over content. Van tone of voice tot contentstrategie, van toegankelijkheid tot content journey. Gratis en voor niets.

 

Bekijk al onze gratis webinars

Sparren over content?

Inspireert de Content Conference je om je content te versterken? Wij helpen je erbij. Of je vraag nu gaat over SEO, social media, conversational of online projectleiding. Neem contact op met Erik.