contact Menu

Inventarisatie Contentstrategie

Kickstart je contentstrategie!

Een contentstrategie helpt je bij het effectief creëren, publiceren en beheren van je content. Zo weet je welke content je nodig hebt om je doelen te halen, kun je meten of de content daaraan bijdraagt en heb je een duidelijk plan van aanpak. Heb jij alle ‘bouwstenen’ voor een goede contentstrategie? Wij helpen je graag op weg. Download onze ‘Inventarisatie contentstrategie’. Met deze handige inpaklijst weet je meteen wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Naar de inventarisatie

Vul je gegevens in en je ontvangt de inventarisatie in je inbox.

Onze contentstrategen

Leo Oorschot

Contentstrateeg

Leo Oorschot is senior contentstrateeg bij Presenter. Hij helpt organisaties bij het bepalen van de spelregels voor het creëren, publiceren en beheren van nuttige en bruikbare content.

Thari Parson

Contentstrateeg

Door samen een contentstrategie te ontwikkelen, heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen en versterk je de samenhorigheid in een organisatie. Dat vind ik erg waardevol.

Maxence van Mastrigt

Contentstrateeg

Als creatieve online strateeg help ik organisaties met slimme plannen voor organische, duurzame groei met focus op unieke, relevante & merksterke content.

Ruben Beijl

Contentstrateeg

Ruben heeft als contentstrateeg 1 missie: problemen oplossen met content. Want dat is strategie: het oplossen van concrete problemen. Als strategisch adviseur helpt hij je om tastbare resultaten te halen die in lijn zijn met je visie en dieper liggende waarden.

We staan voor je klaar

Wil je meer weten over Presenter en hoe wij content-teams sterker maken met extra capaciteit en expertise? Mail ons en we plannen een afspraak.