Zakelijk bloggen.

Met een goed zakelijk blog bereik je veel. Je vergroot je naamsbekendheid, legt contact met klanten en laat je kennis zien. Een uitgelezen kans dus! Wil je zelf een blog beginnen? Of heb je een blog, maar niet de tijd om er voldoende aandacht aan te geven? Wij ondersteunen je graag met een van onze diensten.

1. Workshop bloggen

Ben je webredacteur, online marketeer of communicatieadviseur en wil je gaan bloggen voor jouw organisatie? Dan is onze workshop bloggen interessant voor jou. In twee deelsessies van een halve dag leren we je alles wat je moet weten om een goed blog te schrijven. Ook voor niet-communicatieprofessionals is deze workshop uitermate geschikt. Meer over onze workshop bloggen.

2. Traject blogcoaching

Wil je weten hoe jouw blog je kan helpen je organisatiedoelstellingen te behalen, én zelf leren hoe je een goed blog schrijft? In ons persoonlijke coachingstraject geven we je een workshop, schrijf-ondersteuning, twee feedbacksessies en handige tips en materialen. Zo heb je de volledige basis om van jouw blog een succes te maken. Meer over blogcoaching.

3. Interim blogger

Heb je een blog, maar niet genoeg tijd om te schrijven? Onze interim bloggers schrijven voor jouw organisatie. Bij jou op de afdeling of vanuit ons kantoor in Utrecht. Met hun jarenlange ervaring en expertise schrijven zij de beste blogs voor jouw organisatie. Meer over onze interim blogger.